Lifestyle

Met deze handige tip grijp je nooit mis bij Action

handige-tip-action

Wanneer er eenmaal een product of fashionitem viraal gaat op social media, dan kunnen we je ervan verzekeren dat deze binnen de kortste keren is uitverkocht in de winkels. Iedereen wil aan de trend meedoen en jij wil natuurlijk niet achterblijven. Met deze tip van de Salezusjes grijp jij nooit meer mis bij Action.

Action

Het is geen geheim dat wij op de Girlscene-redactie geen genoeg krijgen van alle leuke hebbedingetjes van Action. We delen regelmatig de leukste deals en aanbiedingen. Denk aan de viral dupes die we eindeloos tegenkomen op TikTok of de Ideal of Sweden telefoonhoesjes voor een fractie van de prijs. Helaas zorgt de populariteit van deze items er ook voor dat ze snel zijn uitverkocht en dat je misgrijpt. Tot nu! Dankzij deze handige tip ben je altijd op de hoogte van de voorraad bij Action en lukt het om jouw favoriete item mee naar huis te nemen.

Tip van de Salezusjes

Als jij een echte shopaholic bent, ben je vast wel bekend met het Instagramaccount van de Salezusjes. Zij plaatsen de beste deals en de leukste inspiratie. Zo nu en dan komt er ook een fijne lifehack voorbij, zo leren we nog eens wat 😉 Van modeadvies en beauty musthaves tot aan deze handige Action tip. De zusjes wijzen hun volgers erop dat het slim is om op de barcodes in de winkel te letten.

In de schappen vind je niet alleen een label met de prijs erop van het product, maar er staat ook een barcode bij. Het zal je snel genoeg opvallen dat deze streepjes niet bij alle items hetzelfde is. Zie je een blauwe driehoek van links naar rechts oplopen? Dan is er nog genoeg voorraad van dit product. Loopt de driehoek juist af? Dan moet je er snel bij zijn, want dan is er nog maar weinig voorraad. Ook kan het voorkomen dat er een dunne streep door de barcode heen staat. Dit betekent dat het item binnenkort uit het assortiment gaat. Dus op = op! Zo weet je altijd welke producten je met haast moet inslaan en voor welke je ook over een weekje nog terug kunt komen. Superhandig!

View post on Instagram
 
Bron: instagram @saleszusjesBeeld: action