News

YES: dit jaar weer een Halloween-editie van De Verraders

de-verraders-halloween

Ondanks dat het nog maar kort geleden is dat de Getrouwen in de finale alle Verraders eruit stemde, wordt het toch maar weer tijd voor gloednieuwe afleveringen. Dit keer extra spannend! Vanaf september kunnen we kijken naar het derde seizoen van De Verraders Halloween.

De Verraders Halloween

In het programma, De Verraders, gaan dertien BN’ers aan de slag met verschillende uitdagingen en missies om zoveel mogelijk zilverstaven te verdienen. Waar het soms al lastig genoeg is om geld te verdienen, zijn er ook een aantal Verraders in de groep. Zij moeten de zogenoemde Getrouwen ervan zien te overtuigen dat zij ook bij de groep horen, om hen later één-voor-één eruit te stemmen. Aan de Getrouwen de taak om dit te voorkomen en de identiteit van de Verraders te ontdekken. Afgelopen mei keken er wel ruim 1 miljoen mensen naar de finale van De Verraders. Geen wonder dat er dit jaar dus weer een extra editie bijkomt. De fans hoeven er niet lang op te wachten, want in september gaat De Verraders Halloween al van start.

Releasedatum

Het reguliere seizoen wordt door RTL4-presentator Tijl Beckand geleidt, maar voor de Halloween-editie worden de afleveringen presenteert door Frank Evenblij. Dit seizoen beloofd nog spannender te worden en krijgt een spooky randje. De regels blijven hetzelfde, maar de dertien nieuwe kandidaten zijn nog niet bekendgemaakt. Wat we wel weten is de releasedatum! De serie is vanaf 30 september wekelijks te streamen bij Videoland.

Lees ook:
Spicy beelden uit nieuwe serie van Monica Geuze en Kaj Gorgels

Andere series in september

Naast het derde seizoen van De Verraders Halloween, kunnen we nog meer leuke series verwachten op Videoland de aankomende maand. Voor alle B&B Vol Liefde-fans is er goed nieuws, want op 3 september kunnen we genieten van het tweede seizoen van de Belgische variant. En we blijven even in de romantische sferen, want Married At First Sight: Match or Mistake komt ook met nieuwe afleveringen. Daarnaast kunnen we elke week kijken hoe onze BN’ers het doen op een onbewoond eiland in Expeditie Robinson. Welke celebs zullen dit jaar bondjes met elkaar maken? Geen reden om ons te vervelen in september!

View post on Instagram
 
Beeld: de verraders