Celebs

Piggy Lou maakt het gezin van Hailey en Justin Bieber compleet

Nicoline
hailey-justin-bieber-nieuw-familielid

Hailey en Justin Bieber breiden de Bieber-fam uit met een nieuw familielid. En nee het is geen baby, maar een trouwe viervoeter. Op Instagram deelde Hailey dat zij en husband Justin een klein hondje hebben geadopteerd. Schattiger kan het niet worden toch? Wacht nog maar tot je de naam hoort!

Piggy Lou Bieber

Op Instagram lieten Hailey en Justin Bieber weten dat ze een nieuw hondje hebben geadopteerd. In een Instagram story deelde Hailey een kiekje van hun nieuwe pluizige familielid. “This is Oscar’s new baby sister. Piggy Lou Bieber”, schreef Hailey. Net als zijn vrouw, deelde Justin meerdere foto’s van Piggy Lou op zijn Instagram. Zo plaatste hij een reeks foto’s waarin hij zijn beide pups knuffelt. Wij smelten weg hier!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Yvonne Coldeweijer onthult interessant detail over Monique Westenberg

Gezinsuitbreiding

In 2018 werd Oscar onderdeel van de Bieber familie nadat hij door Hailey en Justin geadopteerd werd. Na een tijdje een ‘dog son’ te hebben gehad, krijgen de twee nu ook een ‘dog daughter’ en Oscar krijgt dus een kleine zus. Fans vragen zich af of er ooit een Bieber baby geboren zal worden, maar Hailey geeft aan dat ze geen haast hebben met het krijgen van kinderen. Justin zegt in zijn Justin Bieber: Our World documentaire uit 2021 dat hij zeker geïnteresseerd is in het beginnen van een familie. Hailey vertelde in februari aan The Wall Street Journal Magazine: “I think ideally we’d try in the next couple of years. But there’s a reason they call it try, right? You don’t know how long that process is ever going to take.” In 2022 hoeven we echter nog geen baby te verwachten volgens Hailey: “Definitely no kids this year, that would be a little bit hectic.” Dit betekent echter niet dat Hailey geen moeder wil worden. Ze vind dat ze nog hartstikke jong is en zowel Hailey als Justin voelen geen druk om nu al aan kinderen te beginnen. Ze hebben het waarschijnlijk al druk genoeg met hun ‘dog daughter en son’ gokken we zo.

Beeld: Instagram: @haileybieber