Celebs

Zien! Hailey Bieber zet de schaar in haar lange lokken

hailey-bieber-nieuwe-look

Wanneer Hailey Bieber met een nieuw kledingstuk de straat opgaat is het binnen no-time een trend. Zij is misschien wel een van de meest invloedrijke influencers en met déze TikTok zet ze de boel weer op stelten. Hailey Bieber heeft de schaar in haar lange lokken gezet en nu wil iedereen zo’n bob!

Hailey Bieber

Het is nu twee dagen geleden dat Hailey Bieber een TikTok plaatste op haar account. Hier laat ze aan al haar volgers zien dat ze haar prachtige langen lokken heeft afgeknipt! Momenteel is de video alweer 5,5 miljoen keer bekeken en wil natuurlijk iedereen zo’n frisse coupe. Onder de video schrijft het fashion-icoon “oops”, maar een foutje is het zeker niet.

Ze styled haar net geknipte koppie met een stoere, smalle zonnebril en een tof zwart bomberjack. De look is hélemaal af, we zijn ook niet anders van haar gewend. De meiden in de reacties zijn ook enorm enthousiast over de bob. “So good!”, komt voorbij en “Queen”, reageert iemand anders. “Nou, alle girlies rennen nu direct naar de kapper”, plaatst een andere fan onder de foto. Genoeg meiden zullen nu onder de influence van Hailey Bieber zelf de schaar in hun lokken zetten.

View post on TikTok

Lees ook:
Juicy! Dit wisten we nog niet over Hailey Bieber

Extra korte bob

De afgelopen jaren hebben we genoeg verschillende looks gezien bij de vrouw van Justin Bieber. In 2018 knipte de beauty ook een groot stuk van haar haren af en verfde een deel zelfs knalroze! Hierna liet ze haar lokken weer uitgroeien en óók dat vonden de fans haar heel erg mooi staan. Maar zo kort als dat het nu is, is het nog nooit eerder geweest! Ze brengt een nieuwe trend in het leven en wij geloven dat dit dé haartrend van 2023 gaat worden 😉

View post on Instagram
 

Beeld: instagram @haileybieber