Fashion

Met deze truc maak je jouw te wijde broek passend

wijde-broek-hack

Shoppen voor broeken kan soms een hele uitdaging zijn. Te lang, te kort, te strak of te wijd, het is altijd wat! En voor dat laatste probleem hebben wij een oplossing gevonden. Met deze hack maak je gemakkelijk jouw broek namelijk wat strakker in de taille.

Te wijde broek

Meiden met bredere bovenbenen en grote billen zullen het vaak lastig vinden om de juiste broek te scoren. Vaak zijn die broeken die jij zo mooi vindt, precies net te strak bij de benen of te wijd bij de taille. Wat doe je dan? Je koopt een grotere broek, dan kan je ‘m tenminste wel aan, maar dat is natuurlijk niet ideaal. Gelukkig kwamen wij op TikTok een hack tegen die dit probleem voor eens en voor altijd zal oplossen.

Elastiek

Ben je zelf niet zo handig met een naaimachine en heeft je oma even geen tijd om jouw broek in te nemen. Don’t worry! Voor deze handige truc heb je alleen een schaar en een schoenveter nodig!

Toen we klein waren en nog bij de kinderafdeling konden shoppen, was het een stuk gemakkelijker. In de meeste broeken zat een elastiek dat je aan de binnenkant kon aantrekken. Op die manier kon je de broek zelf verstellen naar hoe je hem wilde dragen. Super handig, maar helaas niet meer te vinden bij de volwassen kleding.

Lees ook:
Dit zijn TikTok’s leukste fashion hacks en how to style

Hack met schoenveter

Op TikTok heeft iemand uitgevogeld hoe je dit systeem zo goed mogelijk kan namaken. Ze bedacht een trucje met een schoenveter. Het is super makkelijk, ready? Pak een schaar en maak aan beide kanten van je broek een gaatje in het binnenste stuk van de stof. Vervolgens trek je hier een schoenveter doorheen, doe je broek aan, trek je de veter zo strak aan als je wil en leg je er een knoop in. En klaar is Kees! Easy toch?

Als je onze uitleg toch niet helemaal begrepen hebt, bekijk dan de TikTok hieronder:

View post on TikTok

Beeld: Pinterest