Fashion

Met deze hack blijft je off-shoulder top altijd goed zitten

hack-off-shoulder-top

Off-shoulder truien, topjes en jurken. We love it all! Deze statement pieces uit de zero's hebben hun comeback gemaakt en wij kunnen er geen genoeg van krijgen. Helaas is er altijd één groot nadeel bij deze items. De mouwen blijven nooit op hun plek! Om dit te voorkomen gaat er nu een hack rond op TikTok waarbij je off-shoulder top gewoon op de juiste plek blijft zitten.

Off-shoulder

Elke keer als we een off-shoulder top aantrekken, hebben we al spijt voordat we de deur uit zijn. Hoe leuk en fashionable deze items ook zijn, ze blijven nooit goed zitten. Het moment dat je je jas wil aantrekken gaat het al mis. Je haar in een staart doen of zwaaien naar de buurvrouw? Reken er maar op dat je mouwen omhoog schieten. Minstens eens in het half uur zit je aan de mouwtjes te trekken om de top of trui goed te doen. Frustrerend! Hier moet en zal snel verandering in komen.

Iemand die hier vroeger altijd mee struggelde is TikTokker Gabis. Zij heeft in de jaren ’00 geleerd hoe je dit vervelende fenomeen te slim af kan zijn. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is een haarstiekje en een veiligheidspeld! Met deze hack zal je off-shoulder top altijd goed blijven zitten.

Hack met een haarstiekje

Alle ladies herkennen het gevecht tussen ons en de mouwen van een off-shoulder top. Het is om gek van te worden! Gelukkig wil onze grote zus Gabis ons wel een handje helpen.

De eerste stap is om je top, trui of jurkje binnenstebuiten te doen. Pak nu je haarstiekje en veiligheidsspeld erbij. Maak deze aan elkaar vast en pin ze aan beide kanten onder je oksel. Vervolgens flip je het kledingstuk weer terug naar normaal en trek je hem aan. Nu is het even goed opletten. Doe je arm in de mouw, met het vastgemaakte stiekje onder je oksel. Gabis laat in de TikTok-video hieronder zien hoe zij het doet.

Daarna gooit ze haar armen omhoog en zie je dat het mouwtje mét stiekje gelijk weer terug schiet naar de juiste plek. Agh, waar was deze handige trick al die jaren geleden? Dit ga je nu nooit meer vergeten en dankzij deze hack hoef je nooit meer te vloeken naar je off-shoulder top.

View post on TikTok

Beeld: instagram @keziacook