Beauty

WOW! Met deze hack heb je nooit meer een bad hair day!

Een bad hair day komt ons eigenlijk nooit goed uit. Maar daarom hebben we speciaal voor jullie weer een goede life-hack. En het enige wat je daarvoor nodig hebt is aluminumfolie. Lees snel verder, dan leggen we je alles uit!

WOW! Met deze hack zal jij nooit meer een bad hair day hebben

Aluminiumfolie is blijkbaar niet alleen voor het verpakken van je eten

Aluminiumfolie tegen pluizig haar

Wakker worden met pluizig haar is nooit fijn. Maar gelukkig bestaat er een makkelijk trucje waardoor je hier nooit meer last van hebt. Op TikTok kwamen we een aantal video’s tegen waar deze hack werd uitgetest. Don’t worry! We leggen van a tot z uit hoe de hack werkt. Het enige wat je nodig hebt is een stukje aluminiumfolie en wat pluizig haar. En als wij deze TikTok gebruikers moeten geloven is dit de beste hack ooit!

Om te beginnen scheur je een stuk aluminiumfolie af en vouw je deze dubbel. Vervolgens pak je een pluk haar, vouw je de aluminiumfolie hier omheen en strijk je je haar met de folie glad. Vervolgens herhaal je dat met alle plukken en voilà, je pluizige haar is meteen weer glad en klaar om gezien te worden.

Lees ook: 
Deze reverse hair washing trend moet je echt proberen

TikTok tutorial

Moet jij je last minute klaar maken, dan pak je er simpelweg een stuk aluminiumfolie bij. Er is maar één manier om erachter te komen of deze hack écht werkt; door het zelf uit te proberen! Wedden dat jij binnen de kortste keren gewoon een rolletje aluminiumfolie in de toiletkast hebt liggen, tussen alle andere haarstylingsproducten? Wil je nog een betere uitleg over deze hack, kijk dan naar de onderstaande TikTok video. 😉

View post on TikTok

Bron: BeautifyBeeld: Pinterest