Fashion

Dankzij deze hack krijg je altijd 15 procent korting bij H&M

hack-altijd-korting-hm

Het liefst leven we allemaal zo duurzaam mogelijk. Helaas kost het vaak veel moeite en extra geld om beter voor onze planeet te zorgen. Behalve bij kledingwinkelketen H&M. Hier word je beloond als je iets terug doet voor Moeder Aarde.

Duurzamer shoppen

De verschillende fashion trends vliegen je om de oren en ze gaan zó snel voorbij, dat je het bijna niet bij kan houden. Hoe leuk het ook is om elke maand weer een nieuwe garderobe aan te schaffen, dit is niet zo goed voor je portemonnee en sterker nog, slecht voor onze planeet. Inmiddels stoot de kledingindustrie meer CO2 uit dan de wereldwijde luchtvaart. Daarnaast zorgt deze industrie ook nog eens voor enorm veel waterverbruik en vervuiling. Denk voortaan maar eens twee keer na voordat je je goede kleding in de vuilnisbak smijt voor een nieuwe, hippere top. Gelukkig denkt kledingwinkel H&M een beetje mee aan dit probleem. Je kunt je oude kleding en stoffen nu namelijk een tweede, derde of zelfs vierde leven geven. Naast dat je door hun actie meehelpt aan een schonere wereld, levert het jou ook wat op. Op deze manier heb jij namelijk voor altijd 15 procent korting als je bij H&M gaat winkelen. Win-win!

Altijd korting bij H&M

Het concept ‘Let’s close the loop’ heeft kledingwinkelketen H&M al een poosje geleden bedacht. Deze wereldwijde actie bestaat al sinds 2013 en alle filialen doen er aan mee. Ben jij al die jaren langs de inleverbox gelopen zonder dat het je opviel? Geen zorgen, want beter laat dan nooit! In deze box kan je dus al je oude kledingstukken en ander textiel inleveren. Of het nu gaat om een gescheurde pantalon of een oud beddengoed; het mag er allemaal in! Pak een grote tas en vul deze met gebruikte kleding en alle andere stoffen in huis die je niet meer kunt gebruiken. Vervolgens ga je naar de kassa bij de dichtstbijzijnde H&M en lever je de tas in.

In ruil voor de moeite en het bijdragen aan een beter milieu, krijg jij van H&M een 15 procent kortingsbon die je op elk moment kunt gebruiken. Je kunt hier zo vaak als jij wil een tas vol kleding inleveren en zo zorg je ervoor dat je nooit de volle pot hoeft te betalen bij jouw favoriete winkel. En het allerbelangrijkste, zo recycle jij de kleding en help je een handje mee aan een betere toekomst.

View post on TikTok