Beauty

Déze haartrends gaan we overal tegenkomen in de herfst van 2022

Danique
haartrends-2022

De dagen worden wat korter en ieders Instagram feed begint zich langzaam te vullen met foto’s van de bekende Pumpkin Spice Latte. Ja, de herfst gaat beginnen! Dit is de kans om je frisse zomerlook in te ruilen voor een nieuwe trendy haarstijl. To the salon! Wij hebben voor jullie een lijstje gemaakt met dé haartrends voor herfst 2022.

Haartrends voor de herfst en winter in 2022

Ben jij ready om je lichte highlights in de ruilen voor een nieuwe coupé?!

The 70’s show

Al jaren lang worden we geïnspireerd door stijlen van de vorige eeuw. Deze herfst is dat niet anders! De jaren ’70 komen weer helemaal back in style. Volumineuze blow-outs en chucky bangs komen helemaal terug. Zet er nog een veerkrachtige krul in en je look is helemaal af!

Een volle brede pony ziet er super chic uit en is een knipoog naar de French-girl haartrend.

De messy bun

De messy bun is terug van weggeweest, de haarstijl is een tijdloze klassieker! Afgelopen seizoen kwam ‘ie niet meer zo vaak voorbij, de sleek-bun nam het deze zomer even over. Maar, het is nu weer tijd dat we onze haren wat losser gooien. Een messy bun die je laag in je nek vastzet ziet er hartstikke fashionable uit.

Go curls!

Voor de meiden met prachtig getextureerd haar, gaan we zien dat zij hun natuurlijke krullen meer gaan omarmen deze herfst. De shag cut is een leuke manier om een krul eruit te laten springen, en die stijl past bij iedereen! Een soft bangs, een vierkante of juist langere ronde cut. Welke krul je ook hebt, er is vast een versie die bij je past. Go natural!

Lees ook
Dit zijn de zes nieuwste kledingtrends voor de herfst van 2022

90’s-vibe

De jaren 90 zijn ineens weer helemaal hot in 2022. Daarom zullen we deze herfst en winter veel middenscheidingen en boy bobs gaan zien. Dus hup naar de kapper en vraag om zo’n toffe 90’s bob!

De zijscheiding

Als je jezelf een beetje hebt verdiept in de haartrends die we veel voorbij zien komen op TikTok, dan weet je dat er veel meiden zijn die een hekel hebben aan de zijscheiding. Maar het lijkt er nu toch op dat de zijscheiding wat populairder begint te worden en zijn comeback aan het maken is.

Beeld: pinterest