Beauty

Geen tijd? Déze 4 haarstijlen zijn makkelijk én snel gemaakt!

haarstijlen-makkelijk

Soms liggen we in de ochtend gewoon nog liever even wat langer in bed. Maar daardoor hebben we minder tijd om ons haar goed te doen. Daarom hebben we 4 haarstijlen die snel en makkelijk te maken zijn voor je op een rijtje gezet!

Déze haarstijlen zijn heel makkelijk

We kennen de chaotische ochtenden waarin je totáál geen tijd hebt om je haar te doen allemaal. En dan zul je natuurlijk net zien dat je je haar nét iets te lang niet hebt gewassen, waardoor je het niet los kan laten hangen. Struggle jij hier ook mee? Dan zijn dit vier onwijs makkelijke én haarstijlen, voor als je geen tijd hebt ‘s ochtends.

1. De claw clip

Iets wat we de laatste maanden veel voorbij zien komen is de claw clip. Iedereen is er obsessed mee en wij begrijpen maar al te goed waarom. Draag je je haar liever los? Ga dan voor de half up look. Het ziet er effortless, maar put together uit. Daarnaast is het helemaal niet moeilijk om hier een mooie haarstijl mee te creëren. Perfect voor de chaotische ochtenden, dus!

2. De lage knot

Heb jij een rond of ovaal gezicht? Dan is de lage knot perfect voor jouw gezichtsvorm! Daarnaast kan het er lekker messy en effortless uitzien, maar kan je deze haarstijl ook heel elegant maken. Dit is één van de meest makkelijke haarstijlen die je kan maken als je weinig tijd hebt! Maak de look af door er een sjaaltje of scrunchie omheen te doen en je bent helemaal klaar voor de dag.

3. Haaraccessoires

Iets anders dat je look een enorme boost kan geven, is het gebruiken van haaraccessoires. Doe een paar leuke clipjes in en je bent in principe al klaar. Met deze haarstijl kun je natuurlijk lekker spelen en kijken wat je zelf het leukst vindt. Wij vinden deze look in ieder geval mega cute!

Lees ook:
Door déze haarstijlen laat je je gezicht smaller lijken

4. De classic paardenstaart

Last, but not least: de klassieke paardenstaart. Het is effortless, maar kan zo onwijs veel aan je outfit toevoegen. Zo ziet het er fris en sportief uit en geeft het je zelfs een mini facelift. Daarnaast kan je met deze haarstijl heel makkelijk volume faken, als je dun haar hebt! Never underestimate a ponytail.

Beeld: Pinterest