Beauty

Beauty-hack: deze spotgoedkope haarolie gaat viral op TikTok

haargroei-haarolie-tiktok

TikTok is dé plek voor goede beauty en fashion hacks! En nu hebben wij weer een hele nuttige tip gevonden voor jullie. Déze spotgoedkope haarolie gaat namelijk viral op TikTok.

Viral op TikTok

Heb je last van slap haar en loop je liever met een volle coupe rond, zoals Matilda Dwerf? Dan hebben wij hét product voor jou gevonden! Deze haarolie zorgt voor haargroei binnen no-time, wij snappen wel dat dit product viral is gegaan op TikTok. Iedereen op de app is er helemaal weg van en het schijnt dus echt heel goed te werken. Het gaat om de Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil. Een hele mond vol inderdaad!

Het magische middeltje bevat wel 30 essentiële oliën en voedingsstoffen, waaronder jojoba-olie, eucalyptusolie en vitamine B. Ondanks de grote hoeveelheden aan vetten, is de olie wel licht genoeg om elke dag te gebruiken! Het werkt niet alleen om je lokken sneller te laten groeien, maar het is ook een geweldige voeding voor droge en breekbare punten. Wat wil je nog meer?!

View post on TikTok

Lees ook:
Met déze geweldige TikTok hack heb jij nooit meer last van vet haar

Wil je hebben!

TikTok laat ons elke keer weer kennismaken met een geweldige beauty-hack en ook met deze trend willen wij zeker meedoen! Jij ook? Dan gaan we je nu vertellen hoe je aan deze spotgoedkope haarolie komt én hoe je hem gebruikt. Scoor de Mielle Rosemary Mint Scalp & Hair Strengthening Oil voor maar €9,99 bij Kruidvat.

Mielle raadt aan om je haar in vieren te verdelen voordat je aan de slag gaat. Breng vervolgens een kleine hoeveelheid olie aan op je hoofdhuid en masseer dit in. Laat het 10 minuten intrekken en spoel het daarna uit óf laat het de hele nacht intrekken voor het ultieme resultaat. Probeer beide opties uit, dan weet je precies wat voor jou het beste werkt!

View post on TikTok

Beeld: instagram @matildadwerf