Beauty

Trend-alert! Expensive Blonde is dé nieuwe haarkleur voor 2023

Nicoline
haarkleur-expensive-blonde

In 2023 zijn we klaar met al die koele haarkleuren en geven we de voorkeur aan warme tinten, zoals Expensive Blonde. En wij vertellen je alles wat je over deze nieuwe trend wil weten!

Expensive Blond

Deze warme blonde kleur wordt dé haarkleur voor 2023. Deze look oogt natuurlijker, maar laat je niet foppen. Ook deze haarkleur vraagt om een lange zit bij de kapper. Iedereen die ooit haar lokken blond heeft geverfd weet namelijk hoeveel het kost, hoelang het duurt en hoeveel onderhoud het nodig heeft. Echter claimt de haarkleur dit laatste minder nodig te hebben. Verder doet de kleur eer aan de naam en kost het je wel wat om de kleur te krijgen.

Verven

Hoewel de kleur dus natuurlijk oogt, moet je haar flink behandeld worden. De warme blonde haarkleur bestaat uit zachte contrasten van high- en lowlights die zo subtiel zijn dat je ze bijna niet ziet. Dit maakt de haarkleur zo ‘expensive’. De kapper moet het maximale aantal folies gebruiken zodat de kleur heel fijn door het haar verdeeld kan worden. Geen overdreven overgangen of heftige uitgroei dus.

Lees ook:
Oops! Aan deze 11 dingen ergert jouw kapper zich enorm

Celebs

En niet alleen wij, maar ook de celebs zijn enorm fan van deze haarkleur. Margot Robbie, Jessica Alba en Jennifer Lopez zijn al overgestapt op deze haartrend. Onthoud wel, dat Expensive Blonde haarkleur er bij iedereen anders uit zal zien! Je natuurlijke haarkleur wordt namelijk als basis gebruikt waardoor je die natuurlijke look krijgt. Scroll even door de foto’s voor wat inspiratie!

Beeld: pinterest