Fashion

We like! De haarband maakt deze herfst een enorme comeback

haarband-comeback-herfst

Een accessoire dat wij nooit helemaal zijn vergeten, is de haarband. Ondanks dat we ze al een tijdje niet meer hebben gezien, vinden wij dit item nog steeds mega leuk. En we hebben goed nieuws: deze herfst maakt de haarband namelijk een enorme comeback!

Herfst fashion

Aan het weer merkten we het helaas al even, maar de herfst is nu toch écht begonnen. De zon komt later op en gaat eerder onder, de dagen worden korter en kouder en we halen onze favoriete truien alweer uit de kast. Ondanks dat de herfst een aantal vervelende dingen met zich meebrengt – spinnen, om een voorbeeld te noemen – krijgen wij geen genoeg van de herfst fashiontrends.

Comeback haarband

Goed nieuws voor alle mede-Blair Waldorf-fans: de haarband komt deze herfst namelijk helemaal terug! Helaas hangen er een paar vooroordelen rondom de haarband, wat mensen ervan weerhoudt deze te dragen. Zo worden mensen met een haarband al snel gezien als tuttig of kinderachtig. Om deze reden zien we al een tijdje maar weinig mensen met dit accessoire rondlopen, wat wij maar al te jammer vinden. Dit kan namelijk een mega modieus item zijn, wat je look naar het volgende level haalt! Queen B said so herself! 😉

Lees ook
Trend-alert! De boy bob is hét kapsel voor deze herfst

 Gespot bij onze favo celebs

En niet alleen wij vinden de haarband een onmisbaar item; onze favo celebs zijn er namelijk ook al mee gespot! Bella Hadid wordt regelmatig met een leuke haarband gespot en ook naar New York Fashion Week droeg ze er eentje. Ook influencer Emma Brooks droeg er eentje naar Fashion Week. Daarnaast was blogger Chrishelle Lim aanwezig bij een Dior fashion show en droeg ze een haarband – van Dior, natuurlijk – naar het evenement. En last, but not least: als Blair Waldorf het draagt, dragen wij het ook ;).

View post on Instagram
 

Bron: BeautifyBeeld: Gossip Girl

Must reads 👀