Beauty

Dit zijn vijf redenen waarom jij je haar wél kort moet knippen!

haar-kort-knippen

We hebben er allemaal wel eens last van, keuzestress. Twijfel je er al langere tijd over of je je haar wel of niet kort moet knippen? Dan hebben we goed nieuws. Hier zijn namelijk vijf redenen waarom je je haar wél kort moet knippen! 

Vijf redenen waarom je je haar wél kort moet knippen

Wij delen vijf redenen met je waarom jij op het punt staat de beste keuze uit je leven te maken.

Het groeit weer terug

Het kan natuurlijk best spannend zijn, al je lange lokken er af knippen. Maar hoe kort je je haar ook knipt, het groeit gelukkig altijd weer terug. Als je bang ben dat het jou misschien niet staat, een korte coupe, is het een kwestie van wachten totdat het weer terug is gegroeid.

Gezond haar

Is jouw haar geverfd? Of steil je je haar heel vaak? Dan zul je merken dat je haar na een knipbeurt al een stuk gezonder aanvoelt! Ook is het vaak een opluchting aangezien haar heel zwaar aan kan voelen en je hoofdhuid ook weer een beetje kan ademen op deze manier.

Super trendy

Hallo?! Je kan deze trend toch niet overslaan? Het ligt dan msischien wel iets buiten je comfortzone, maar ook deze trend zal jij zeker weten rocken! Een korte bob of lokken tot op je schouders, na deze knipbeurt zal je nooit meer wat anders willen!

Ideaal voor op vakantie

Hoe fijn is het als je op vakantie kunt gaan met een totaal nieuwe look? Ook zul je geen last meer hebben van dat plakkerige haar dat constant in je gezicht hangt. En je zult ook veel meer van je vakantie kunnen genieten, omdat je niet uren voor de spiegel staat om je haar in model te brengen.

Lees ook
Zien! Fabrizio neemt afscheid van zijn lange lokken

Goedkoper

Nog een hele goede reden om je haar kort te knippen. Het is een stuk goedkoper dan lang haar. Want hoe minder haar je op je hoofd hebt, hoe minder haarproducten je nodig hebt. Het ziet er dus niet alleen goed uit, je portemonnee wordt er ook blij van 😉

Bron: BeautifyBeeld: lifeofpix