Celebs

Wil je weten! Dít zijn de guilty pleasures van de BN’ers

bibi-breijman-guilty-pleasure

Die ene knappe acteur stalken, verslaafd zijn aan filmpjes waar mensen puisten uitknijpen of in de douche hard meezingen met liedjes van K3. Iedereen heeft wel een guilty pleasure. Je schaamt je er misschien een beetje voor, maar je doet het zo graag! En ook BN’ers hebben zo hun guilty pleasures, die ze nu eindelijk met ons delen!

Dit zijn de guilty pleasures van BN’ers

Iedereen heeft wel iets wat hij/zij in het geheim graag doet. Dit kan iets heel kleins zijn, maar het is toch leuk om te weten. Ook bekende Nederlanders hebben er mee te maken en de één is namelijk nog gekker dan de ander! Dit zijn de guilty pleasures van BN’ers:

Bibi Breijman

Volgens mij heeft iedereen wel een beetje last van het volgende geheimpje. Bibi Breijman deelt namelijk dat ze enorm verslaafd is aan haar telefoon! Nu is Bibi ook super populair, dus is het vrij logisch dat ze niets wil missen. Wel laat ze weten dat ze zelfs met mensen om haar heen, denk aan een verjaardag, soms wel twee uur lang onopgemerkt op haar telefoon zit. Oeps…

Eva Jinek

Wij kunnen ons goed vinden in de guilty pleasure van Eva Jinek. Zij is namelijk verslaafd aan frikandelbroodjes. Wij zien haar al lopen in de supermarkt, om vervolgens snel een frikandelbroodje in een zakje te stoppen. Wat het nog mooier maakt is als zij er een blikje energie bij koopt. Middelbare school vibes!!

Freek Vonk

Freek Vonk is gek op dieren. Hij is er elke dag druk mee, net zoals met zijn programma op tv. Het is logisch dat hij af en toe eens wat rust nodig heeft. Freek gaat daarom graag naar de sauna om zijn hoofd te legen. Enige dingetje: hij gaat soms wel zes keer per week! Heftig! Tenzij hij een sauna in zijn tuin heeft staan, dan snappen wij het wel!

Lees ook
30 guilty pleasure momentjes die iedereen herkent

Romy Monteiro

Wat de guilty pleasure van Romy Monteiro is? Ze luistert graag naar de muziek van Celine Dion. Als wij zo’n gouden keeltje hadden net zoals Romy, dan hadden wij ook zeker alle liedjes van Celine meegezongen! Hoor je jezelf al gaan: ‘NeAr, FaR, wHeReVeR yOu ArE’. Super vals!

Fred van leer

Ook onze Fred heeft een klein geheimpje: hij is gek op de gekleurde mentos snoepjes! Wij kunnen ons daar ook wel in vinden, wat snoepen is natuurlijk erg lekker! “Binnen vijf seconden heb ik die hele rol op.” Of het nou zo gezond is…

Beeld: instagram

Must reads 👀