Fashion

Trend-alert! Dit zijn de grootste modetrends voor de lente van 2023

modetrends-lente-2023

De lente staat alweer om de hoek, wat betekent dat we weer volop in de nieuwe trends duiken. Dit zijn de grootste modetrends voor de lente van 2023!

Ruches

Zodra de zon weer gaat schijnen, zijn de vrolijke jurkjes met leuke ruches natuurlijk weer onmisbaar. Kleding met vrolijke ruches behoren dan ook dit jaar weer tot één van de grootste modetrends van de lente. En wij zijn obsessed!

Fifty Shades of Grey

Het klinkt misschien een beetje gek, maar de kleur grijs is een van de grootste modetrends van de lente. Bang dat je kleding er hierdoor saai of oubollig uitziet? Dat is nergens voor nodig. Er zijn oneindig veel tinten grijs die je ook onwijs leuk met kleurrijke kleding kan combineren. En het ziet er onwijs leuk uit!

Denim on denim

Dé meest geweldige 90’s/Y2k trend is weer terug: denim on denim! De naam zegt het eigenlijk al, want bij deze trend bestaat je hele outfit uit spijkerstof. Denim is natuurlijk nooit helemaal uit de mode geweest, spijkerbroeken zijn altijd goed. Maar de denim on denim trend gaat nét een stapje verder en wij houden ervan!

Mooi rood is niet lelijk

Is rood jouw lievelingskleur? Dan hebben we goed nieuws! Rood zal namelijk deze lente veel te zien zijn in het straatbeeld. Het is een opvallende kleur, die je op oneindig veel manieren kan combineren. Ga je voor een full red suit, of liever voor een rood detail? It’s up to you!

Lees ook
Trend-alert! De cub cut is dé nieuwe haarstijl voor deze lente

Bruintinten

Bruintinten zijn al enige tijd helemaal in. En ook in het voorjaar nemen we er nog geen afscheid van! Beige, lichtbruin, donkerbruin en gebroken wit: dit voorjaar lopen we er allemaal in rond. Er is dan ook voor iedereen wel een bruintint die flatterend staat en het is onwijs makkelijk te combineren. We love it!

Beeld: Pinterest