Lifestyle

Voor echte waaghalzen: in Utrecht staat het grootste klimpark van Nederland

klimpark-utrecht

Ben jij een echte waaghals en laat je jezelf niet afschrikken door grote hoogtes? Dan hebben we goed nieuws voor je. Op 27 mei opende het grootste klimpark van Nederland. Dus breng vooral een bezoekje aan Parque West in Utrecht. Wij vertellen je alles wat je over dit klimpark wil weten.

Parque

Het grootste klimpark van Nederland is geopend! En wij snappen wel waarom ze deze titel hebben gekregen. Het is een leuke activiteit die je hele dag in beslag zal nemen, omdat er zoveel te beleven is. Zo heb je een klimtoren die wel 25 meter hoog is en 91 hindernissen heeft. WOW! Verder is er nog een vrije val en zijn er wel dertien (!!!) ziplines. Als je hoogtevrees hebt, is het dus niet zo een goed idee om dit te gaan doen, maar als je een echte waaghals bent, dan is dit het perfecte uitje voor jou en je vrienden.

View post on Instagram
 

Met kinderen

Ook kinderen zijn welkom in het grootste klimpark van Nederland. Zo zijn er op het park speciale miniparcours te vinden. Dus is jouw kind tussen de 90 en 129 cm lang, dan kunnen ze prima mee. Er is dus zelfs aan de allerkleinste waaghalzen gedacht. Hoe leuk is dat?!

Leidsche Rijn

Je vindt dit klimpark in Utrecht, in de wijk Leidsche Rijn. Het is dus lekker centraal gelegen in ons kleine landje en daardoor ook voor iedereen gemakkelijk te bereiken. Er is zelfs een gratis parkeerterrein waar je jouw auto kwijt kan, terwijl je zelf lekker aan het klimmen en klauteren bent. Maar ook met het openbaar vervoer en zelfs op de fiets is het grootste klimpark van Nederland heel goed bereikbaar.

Ben je al helemaal enthousiast en heb je met je vrienden al een datumprikker aangemaakt? Dan kan je op de website van Parque West alvast je tickets scoren. De prijzen zijn afhankelijk van hoelang je gaat klimmen, deze liggen tussen de €24,50 en €39,50 per ticket. En als je met je kids de miniparcours wil doen, dan betaal je €12,50 tot €20,- voor een ticket. Trommel al je vrienden dus op en beleef en geweldige dag in het grootste klimpark van Nederland.

Op zoek naar een ander vriendinnenuitje? Trommel je vriendinnen op: je kunt nu verf gooien in de Fabriek

Beeld: Instagram: @parquewest