Lifestyle

Morgen opent de grootste kerstshow van Europa in Nederland

grootste-kerstshow

Christmas lovers pak de agenda er maar bij, want morgen opent de grootste kerstshow van Europa. En die is gewoon in ons eigen kikkerlandje! We hebben het over de grootste kerstafdeling (oftewel kerstshow) van Europa, gewoon bij in Intratuin Duiven. 

Kerstshow Intratuin

In elke Intratuin besteden ze veel aandacht aan de aankleding van het tuincentrum. Met kerst krijgen de tuincentra een extra beetje liefde en aandacht en wordt de winkel omgetoverd tot de wereld van Kerstmis. Als jij ook zo gek bent op alles wat ook maar iets te maken heeft met kerst, mag een tripje naar deze Intratuin in het bijzonder niet ontbreken. De grootste kerstshow van Europa opent vanaf zaterdag 8 oktober in het Intratuin-filiaal in Duiven. Hier kan je urenlang ronddwalen in alle pracht en praal van kerstversieringen tot bomen tot lampjes. Je kunt zelfs wandelen door een bos van kerstbomen!

Openingstijden

Het Intratuin-filiaal in Duiven opent op alle dagen om 09:00 uur. Op maandag tot en met woensdag en zaterdag sluiten de deuren om 18:00 uur. Op donderdag en vrijdag om 21:00 en op zondag sluit het filiaal om 17:30 uur. Omdat de winkel elke dag geopend is kun je elke vrije minuut inspiratie opdoen in het winterwonderland van Intratuin.

Lees ook:
Waarom het oké is om nu al een kerstboom in huis te halen

Teaser

Op de website maakt Intratuin ons alvast warm voor de grootste kerstshow van Europa en geven ze een tip van de sluier wat we dit jaar kunnen verwachten. We lezen: “Ben je ooit al eens opgewacht door besneeuwde kerstbomen en pratende rendieren? De sneeuw, de lampjes, de geuren en het geluid: Kerstmis kom eraan! Even waan je je in die andere wereld en treed je binnen in een winterwonderland. Laat je overdonderen, geef jezelf over aan de warme kerstsfeer en geniet met al je zintuigen. Een bezoek aan de Intratuin kerstshow is een magische beleving voor jong en oud.” Is jouw interesse gewekt? Kijk dan ook nog even de volgende teaser.

Beeld: Pinterest