Films & Series

Grey’s Anatomy fans opgelet! Actrice uit de serie hint op een spin-off

greys-anatomy-spin-off

Goed nieuws voor trouwe kijkers van de medische drama-serie Grey’s Anatomy. De razend populaire serie heeft inmiddels al 18 seizoenen en kent veel geliefde personages. En actrice Sarah Drew heeft in Entertainment Tonight gehint op een mogelijke spin-off van de serie. YES!

Pas op! Dit artikel bevat spoilers

Dr. April Kepner en Dr. Jackson Avery

Sarah Drew speelt Dr. April Kepner in de serie en staat vooral bekend om haar romance met Jackson Avery, gespeeld door Jesse Williams. Jackson Avery en April Kepner zijn geliefde personages onder de Grey’s Anatomy fans. Ze hebben dan ook al veel meegemaakt in de serie en kijkers kunnen geen genoeg van ze krijgen. En niet alleen hun personages kunnen het goed met elkaar vinden. “We werken graag samen. We houden van die relatie en van elke kans om ze samen op het scherm te zien. Ik denk dat veel mensen daar blij mee zouden zijn”, zegt Sarah Drew hierover.

Lees ook:
Bingen maar! Netflix kondigt 120 (!) nieuwe films en series aan

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Grey’s Anatomy spin-off

Er zou vaker aan actrice Sarah Drew worden gevraag naar een spin-off van de geliefde serie. De acteurs zien het beide in ieder geval zitten om een spin-off te maken over Jackson en April’s verhaal. “Jesse en ik zijn allebei heel duidelijk geweest over hoe graag we zoiets zouden zien gebeuren”, vertelt Sarah. Of de spin-off ook echt gaat gebeuren is niet helemaal duidelijk. “We zullen zien. (…) Maar toen ik plotseling terugkwam voor de 400e aflevering, duurde het ongeveer drie weken voordat we zeiden dat we zouden draaien. Dus je weet maar nooit! Die deur staat altijd open.” Wij zijn benieuwd en kunnen nu al niet wachten op een mogelijke spin-off van Grey’s Anatomy!

Beeld: Grey's Anatomy

Must reads 👀