Lifestyle

5x de grappigste cadeau’s voor hem tijdens de feestdagen

Danique

Vind je het lastig om een leuk cadeau te vinden voor je vriend, vader of broer? Girlscene to the rescue! Wij hebben een lijstje gemaakt met de grappigste cadeau’s voor hem tijdens de feestdagen!

1. Autogeurtje

Deze luchtverfrisser is er niet zomaar eentje. Deze spray is speciaal gemaakt om in je auto te spuiten en hij ruikt dan ook naar nieuwe auto! Hoe geestig is dat? Je gaat je vriendje waarschijnlijk geen nieuwe BMW schenken, dus dan maar doen alsof 😉

Auto Luchtverfrisser

Bee

5,52

Shop nu

2. Onderbroek met foto

Door deze onderbroek met foto’s zal je vriendje altijd aan je denken, zelfs als je niet in de buurt bent. Hilarisch!

3. Dweil slippers

Mhh, is dit het grappigste cadeau voor hem of stiekem meer voor haar? Vind je het ook zo vervelend dat jouw vriendje nooit iets opruimt of schoonmaakt? De oplossing is simpel! Koop deze pantoffels en bij elke stap die hij zet, dweilt hij de vloer een beetje mee!

Lees ook:
11 cadeaus die mannen het liefste krijgen van hun vriendin

4. Basket prullenbak

We hebben nog zo’n cadeautje waar je zelf ook wat aan hebt! Een prullenbak in de vorm van een basket! Op deze manier maak je het opruimen leuk en gooien ze gegarandeerd eerder hun troep weg!

5. Toiletverlichting

Wist je dat mannen gemiddeld 360 dagen in hun hele leven op de wc doorbrengen? Waarom zouden we van deze tijd dan niet een feestje mogen maken! Time to party met deze discolampen voor in je toilet.

Beeld: pinterest