Celebs

WOW! Dit is hoe Grace van ‘Daten op het Kamp’ er vroeger uitzag

In het spraakmakende programma ‘Daten op het kamp: Harrie zoekt een Vrouw’ streden verschillende vrouwen om het hart van Harrie Snijders. Een van die vrouwen was Grace. Zij mocht verschillende keren met de hengst op date, maar ging er helaas niet met Harrie vandoor. Grace deelt op haar TikTok hoe ze er vroeger uitzag.

Dit is hoe Grace uit Daten op het Kamp er vroeger uitzag

What a beauty!

Actieve dater

Toen Grace in het programma van Harrie Snijders verscheen was ze voor veel kijkers geen onbekend gezicht. Deze blondine is namelijk hard op zoek naar de ware liefde en verscheen al eerder een keer in de datingshow Lang Leve De Liefde. Na een onsuccesvol verhaal wilde Grace een kans wagen bij de dekhengst Harrie Snijders. Kijker dachten en hoopten misschien stiekem dat Grace hand in hand met Harrie het programma uit zal komen, maar dit gebeurde helaas niet voor de blondine. Harrie ging er vandoor met medefinalist Rilana.

Looks

Zoals we allemaal wel weten heeft Harrie vaak een oogje op vrouwen met een uitgesproken uiterlijk. Zo ook Grace. In een eerder interview met YouTuber Nick Eshuis kwam het ter spraken dat Grace bekend staat om haar kleine tattoos in haar gezicht. Grace is dus niet bang om wat te experimenteren met haar uiterlijk en is zeker niet vies van wat lipfillers. Maar hoe zag ze er vroeger dan eigenlijk uit? Op haar TikTok deelde Grace een video van haar looks toen ze nog wat jaartjes jonger was.

De tekst gaat verder onder de TikTok

@grace.nszNou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer♬ original sound – mi lobi yu

Lees ook:
Wil je zien! Dit is het prachtige huis van Vivian Hoorn op Ibiza 

Lieve reacties

In de caption schrijft Grace: “Nou ik weet het wel, een beetje lipfiller en blondeer.” Volgers reageren hierop en schrijven dat ze vroeger al ontzettend mooi was en nu nog steeds natuurlijk. Zo lezen we: “Je was al mooi maar nu ben je ook nog een baddie”, “Mensss laat je eigen haarkleur”, “Waauuuw, je eigen haarkleur, love it, altijd al knap geweest”.

Beeld: Daten op het Kamp