Lifestyle

OMG! Je kunt vanaf nú weer goSupermodel spelen

gosupermodel-spelen

De makers zijn er al een tijdje mee bezig, maar vandaag is het dan écht zo ver! Vanaf vandaag kan je weer goSupermodel spelen!

goSupermodel

Ben je niet bekend met goSupermodel, maar zou je wel graag deel uitmaken van ontmoetingsplek voor gezellige meiden? Look no further! Op dit platform kan je een avatar aankleden, outfits van anderen beoordelen, allerlei verschillende mini games spelen en chatten met de andere ‘modellen’. Dit klinkt als urenlang vermaak!

View post on Instagram
 

Lees ook:
Wait what? We spelen UNO al ons hele leven verkeerd!

Comeback

Het razend populaire online platform is terug van weggeweest! Alle jonge meiden die ondertussen volwassen zijn geworden hebben hun stem laten horen en de makers hebben er naar geluisterd. In 2016 is de website uit de lucht gehaald en sindsdien vragen velen meiden zich af wanneer hun favoriete spel weer terug online komt.

De Instagram-pagina van goSupermodel is al een tijdje actief en deelde sneak peeks van wat de fans konden verwachten van de nieuwe website. En vandaag is het dan zo ver! Vanochtend om 10:00 ging de website online en konden jonge meiden (en jongens) weer een nieuw profiel aanmaken en goSupermodel spelen. Hoe leuk is dat?!

“You are officially invited to THE event of the year, get ready to celebrate the revival of goSupermodel. 💌 Bring good vibes and prepare yourself to party all day, and possibly all night?! 💃“, schreven de makers van het platform vorige week op hun Instagram.

View post on Instagram