Lifestyle

Terug van weggeweest: goSupermodel maakt een comeback

gosupermodel-comeback

Het spel dat elk jong tienermeisje speelde maakt een comeback, goSupermodel komt terug! En daar hoeven we niet meer lang op de wachten.

goSupermodel

Nog even een korte toelichting om je geheugen weer op te frissen. GoSupermodel is een online platform waar je nieuwe vrienden kan ontmoeten en je creativiteit je de vrije loop kan laten. Je kan jouw avatar een naam geven en aankleden hoe jij dat wil. Het platform is voornamelijk populair onder de meiden, maar jongens zijn zeker ook welkom.

De website is in 2016 uit de lucht gehaald en sindsdien vragen velen meiden (die ondertussen al een heel stuk ouder zijn) zich af wanneer hun favoriete spel weer terug online komt. Wij hebben hier het antwoord op en you’re gonna like it!

De tekst gaat verder onder de foto

View post on Instagram
 

Lees ook:
Hallo nostalgie: Deze 7 kinderboeken van vroeger las je op de basisschool

Terug van weggeweest

Op verzoek van vele 18 plussers heeft Momio Aps (het bedrijf dat verantwoordelijk is voor de website) aangekondigd dat goSupermodel ein-de-lijk een comeback maakt! Het lange wachten is voorbij en in december 2022 kunnen we weer massaal met elkaar chatten en kibbelen over de outfits van onze avatars. Op de Instagram en het TikTok-account van goSupermodel laten de makers sneak peeks zien van wat we kunnen verwachten van de nieuwe website. We can’t wait!

View post on TikTok

Beeld: goSupermodel