Films & Series

Komt er een nieuw seizoen met de originele cast van Gossip Girl!?

Gossip Girl.

De serie Gossip Girl kennen de meesten waarschijnlijk wel. Veel fans hebben zes seizoenen lang kunnen genieten van de spraakmakende serie, maar nu lijkt het er toch op dat er een nieuw seizoen komt. Ook gaan we de originele cast van Gossip Girl weer terugzien.

Gossip Girl

De geliefde serie Gossip Girl kennen we natuurlijk allemaal, bij veel mensen staat de serie dan ook zeker op nummer één. Fans hebben zes seizoenen lang kunnen genieten van de heerlijke Gossip verhalen, maar helaas bleef het daar bij. Toch kwam de serie op HBO Max al met een reboot, maar dat bleef ook maar bij twee seizoenen. Veel GG-fans dromen er nog steeds van dat er een vervolg komt op de spraakmakende verhalen van Serena, Chuck, Blair en Nate. Toch lijkt het erop dat de droom van vele fans nu ook echt gaat uitkomen. Op het officiële Instagram account van de serie laten ze namelijk een hint weten naar een nieuw seizoen. Ook gaan we oude cast weer terugzien. How amazing!

Nieuw seizoen

Dat er waarschijnlijk een nieuw seizoen komt van Gossip Girl is voor veel fans echt geweldig nieuws. Op Instagram postte Gossip Girl namelijk een foto van de oude cast met de caption: “Welcome back, Upper East Siders. After a long time away, I see it didn’t take much time for you to dirty up the clean slates I gave you. #GossipGirl”. Het lijkt er dus zeker op dat we binnenkort weer kunnen genieten van de orginele cast. Wij zijn vooral erg benieuwd wat we dan allemaal kunnen verwachten, gaan we de Gossip Girl acteurs zien als ouders of dat ze nu een volwassen luxeleventje hebben in Manhattan?

View post on Instagram
 

Lees ook:
Eerste beelden van Blake Lively in & It Ends With Us & verfilming gelekt

Reacties

Op de redactie van Girlscene zijn we erg blij met dit nieuws. Ook de echte GG-fans gaan helemaal uit hun dak op social media en reageren daarom ook allemaal onder de Instagram post. “I am so sorry but if Gossip Girl comes back with the original cast I will officially isolate from the world and never come back because I will have achieved perfect happiness”, schrijft een fan onder de post. Een ander schrijft: ”Don’t play games…I will sue you for emotional distress… Is this really happening??? Please say yes.” Denk jij dat we binnenkort kunnen genieten van een nieuw seizoen van Gossip Girl?

Beeld: Gossip Girl