Lifestyle

Trommel je vriendinnen op: je kunt nu verf gooien in de Fabriek

gooien-met-verf

Heb je nog inspiratie nodig voor een leuk uitje met je vriendinnen? We've got you! We hebben namelijk iets heel leuks gevonden. Je kunt nu met al je vrienden en vriendinnen verf gooien in de Fabriek in Woerden. Hoe leuk is dat?!

Verf gooien

Het zal je misschien niet meteen te binnen schieten als je denkt aan een leuk vriendinnen uitje, maar bij deze leuke activiteit zijn jullie allemaal lekker creatief bezig terwijl jullie samen de grootste lol hebben. Je kan in deze studio helemaal losgaan en het leuke is dat alles vies mag worden. Met de mooiste kleuren verf mag je alles lekker onder spetteren.

De Pretfabriek

Waar je deze leuke activiteit kan doen? In de Fabriek in Woerden. Het was TikTokker @reistijdnl die het verf gooien al een keer heeft geprobeerd en ze was erg enthousiast. Je kunt deze activiteit in de Fabriek doen vanaf vier personen en maximaal achttien personen. Je krijgt 1,5 uur de tijd in de studio om de mooiste creaties te maken. Voor de entree betaal je € 18,95, maar als je graag een extra canvas van 40×50 cm mee wil nemen de studio in, betaal je een extra € 16,50. We raden dat wel aan, zodat je nog een mooie herinnering hebt aan jullie leuke activiteit die je mee naar huis kunt nemen en zelfs kunt ophangen.

View post on TikTok

Oude kleding

Ook raden we het wel aan om oude kleding aan te doen als je met verf gaat gooien in de Fabriek in Woerden. Je krijgt uiteraard wel een wit pak aan om je kleding te beschermen, maar voor de zekerheid is het wel beter om toch maar een oud t-shirt aan te doen. Dan weet je zeker dat je nieuwe, mooie kleding niet vies wordt. De reacties op TikTok zijn mega enthousiast. Ga jij deze activiteit ook doen met jouw besties?

Beeld: de pretfabriek