Celebs

Oh no! Gaat de populaire band Goldband uit elkaar?!

goldband-uit-elkaar

De jongens van Goldband hebben een druk en succesvol jaar gehad, maar gaan ze stoppen op hun hoogtepunt? Er klinken geluiden dat Goldband uit elkaar gaat!

Goldband

De populaire jongens van de Haagse band Goldband hebben het afgelopen jaar zichzelf bewezen en speelde zo een beetje op elk groot festival in Nederland. Hun zomerhit ‘Noodgeval’ zorgde voor veel bekendheid en de band was dan ook binnen no-time hét gesprek van de dag. Ondanks al het grote succes lijkt het erop dat de jongens hun groepsgeluk willen inruilen voor een eventuele solo carrière. Is dit het einde van Goldband?

View post on Instagram
 

‘Levert spanningen op’

Tijdens een interview voor het magazine &C spraken de popsterren hun twijfels uit over de toekomst van Goldband. Toen de drie gasten met dit avontuur begonnen, hadden ze afgesproken om minimaal drie jaar samen te blijven als band. Daarna ‘mochten’ ze pas over een solo carrière nadenken,  maar die drie jaar is nu bijna voorbij! “Dit is een onderwerp dat we de laatste paar maanden heel bewust maar even niet hebben besproken, omdat het zoveel spanningen oplevert”, vertelt Boaz openhartig en eerlijk tijdens het interview. Wat kan dit beteken voor de band?

Lees ook:
Goldband reageert op geruchten over het ontstaan van de band

Gerustgesteld

Gelukkig stelt Milo de fans gerust en zegt hij dat ze zich voorlopig nog even geen zorgen hoeven te maken. “Nee, voorlopig hoef je daarin niets te verwachten. De afspraken zijn niet zo duidelijk meer.” Ook Karel spreekt zich uit over het onderwerp. “Het is niet heel gek om meer ambities te hebben, maar we zijn ook pas drie jaar bezig en kijk waar we al staan. Ik ben nog helemaal content.”

Beeld: instagram @goldbandnl

Must reads 👀