Travel

Pak je koffers: je vliegt vanaf november voor €598 al naar Curaçao

curaçao

Heb jij nog geen vakantie geboekt, maar wil je deze winter graag de zon even opzoeken? Dan hebben wij voor jou het beste nieuws ever, want vanaf november vlieg je voor een spotprijsje naar het heerlijke eiland Curaçao.

Curaçao

Een vakantiebestemming waar wij nog graag naartoe zouden willen, is het zonnige eiland Curaçao. Dit heerlijke eiland heeft een prachtige natuur, een perfect klimaat en uitgerekte idyllische stranden. Het is de ultieme bestemming om helemaal tot rust te komen. Hoewel veel mensen dit eiland bezoeken rond de zomer, is het ook de perfecte plek om de wintermaanden door te komen. Even lekker in de zon liggen op een bedje aan het strand. En dat laatste kan aan het eind van dit jaar al voor een spotprijsje.

Goedkope vlucht

Als je wel eens hebt gekeken naar vakanties op Curaçao, weet je dat de prijzen aardig op kunnen lopen. Je kunt deze prijzen ook zeker niet vergelijken met een vakantie naar Rhodos of Mallorca. Je zult je portemonnee aardig leeg moeten halen om te kunnen genieten van de zon. Toch lijkt het erop dat het eind dit jaar een stuk goedkoper zal zijn. Corendon biedt namelijk vanaf november wel een hele goedkope vlucht aan om te vliegen naar dit vakantieoord.

View post on Instagram
 

Lees ook: 
De 5 leukste vakantiebestemmingen voor vriendinnen

Als we de nieuwsberichten mogen geloven, is er een enorme prijsoorlog aan de gang. We zullen het even kort aan je uitleggen. KLM biedt zijn tickets voor een behoorlijk hoog bedrag aan, waardoor reisorganisaties genoodzaakt zijn op zoek te gaan naar een oplossing. En, die oplossing is toevallig heel gunstig voor ons. Zo maakte Corendon gisteren bekend dat een enkeltje vanaf november al mogelijk is vanaf € 299! Een retour naar Curaçao komt dan uit op een bedrag vanaf € 598. Dit is een mooie prijs om af te reizen naar dit prachtige eiland. Dus als je nog geen plannen had, boek dan nu!

Beeld: Pinterest