Travel

Déze goedkope tripjes zijn mega leuk om in het najaar te maken

goedkope-tripjes-najaar

Nu de dagen korter worden en de temperaturen weer dalen, wordt de behoefte om even lekker weg te gaan van het dagelijks leven steeds groter. Misschien zoek je de zon wel op, of ga je juist genieten van het heerlijke herfstweer. Deze goedkope tripjes zijn mega leuk voor in het najaar!

1. Portugal

Zoek jij een medicijn om je jaarlijkse winterdipje te overleven? Dan is Portugal the place to be. In deze tijd van het jaar liggen de temperaturen, afhankelijk van waar je je bevindt, nog steeds zo rond de twintig graden. Heerlijk! Ontdek de prachtige natuur, of geef al je geld uit aan shoppen in de prachtige steden. Heerlijk!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

2. Valencia

Nog zo’n heerlijke bestemming om in deze tijd van het jaar naartoe te gaan: het Spaanse Valencia. De gemiddelde temperatuur ligt nu boven de twintig graden. Daarnaast is het een geweldige bestemming om wat cultuur te snuiven en de prachtige binnenstad te ontdekken. Valencia is zeker één van onze favoriete goedkope tripjes voor in het najaar!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

3. Marokko

Ben jij wel bereid om iets verder van huis te vliegen? Dan is Marokko misschien wel dé perfecte bestemming voor jou. In Marokko kan je álles beleven: het ene moment maak je een wandeling door de prachtige natuur, het volgende moment sta je in de woestijn. Daarnaast is de cultuur van Marokko geweldig en moet je dit land een keer bezoeken! Zeker een aanrader voor je volgende tripje.

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

4. Griekenland

Nog een geweldige bestemming om met de meiden naartoe te gaan, is Griekenland. Het is een ontzettend betaalbaar land en heeft de meest geweldige steden om te shoppen. Daarnaast is het eten er ook onwijs lekker en is het zeker een must visit. Rond deze tijd van het jaar verschillen de temperaturen wel een beetje, afhankelijk van waar je zit. Onze aanraders? In Kreta, Rhodos, Kos, Samos, Lesbos, Karpathos en Chios heb je rond deze tijd van het jaar de grootste kans op goed weer!

De tekst gaat verder onder de post

View post on Instagram
 

Lees ook
5 redenen waarom jij volgende keer met een camper op reis wil

5. Málaga

Zin in een écht Spaanse vakantie? Dan is Málaga een geweldige bestemming. Het weer blijft in november en december héérlijk: de temperatuur ligt rond de twintig graden. Daarnaast is de binnenstad mega leuk om te ontdekken en hebben ze er ontzettend lekker eten! Ook ligt het aan de kust en kan je een verfrissende duik nemen in het blauwe zeewater. Wij hebben onze vlucht al geboekt, hoor ;).

View post on Instagram
 

Beeld: Pinterest