Beauty

Déze spotgoedkope dupe van de Dior Lip Glow Oil moet je hebben

dior-lip-oil-dupe

De Dior Lip Glow Oil heb je vast wel voorbij zien komen. Het is de prachtige lipolie die al een tijdje mega viral gaat, maar helaas ook onwijs duur is. Op zoek naar een goeie dupe? Dan moet je déze spotgoedkope lip oil kopen!

Lip oils

Lip oils zijn op dit moment populairder dan ooit. En wij begrijpen maar al te goed waarom, het werkt namelijk een beetje hetzelfde als een lipgloss, maar is nóg hydraterender en een stuk minder plakkerig. Oftewel, de beste combi ooit. Nu gaat de Dior Lip Glow Oil al een tijdje rond op TikTok, maar nu hebben we een dupe gevonden die minstens net zo goed is. En dat voor een fractie van de prijs!

Dior Lip Glow Oil dupe

Grote kans dat ook jij de Dior Lip Glow Oil voorbij hebt zien komen op TikTok. Het is de prachtige lipolie van Dior die je lippen een zachte glans geven. En hoewel wij het resultaat onwijs mooi vinden, is het product helaas mega duur. Je betaalt namelijk al gauw €42,50 per stuk! Ben jij ook op zoek naar een goede dupe van de Dior lip oil? Look no further, wij hebben de beste dupe gevonden.

Lees ook:
OMG! Déze HEMA-lippenstift gaat viral op TikTok

NYX Fat Oil Lip Drip

De lip oil waar we het over hebben, is natuurlijk de NYX Fat Oil Lip Drip! Misschien heb je ‘m al voorbij zien komen op TikTok, maar het schijnt dus de beste dupe van de Dior lip oil te zijn. Ook deze lipolie geeft je lippen namelijk een prachtige glow én hij is mega hydraterend. De website claimt zelfs dat je lippen twaalf uur lang gehydrateerd blijven! En de ingrediënten liegen er ook niet om. Zo zit er wolkenbessenolie, frambozenolie en squaleen in. Dat klinkt veelbelovend!

De lipolie is verkrijgbaar in acht verschillende kleuren, zodat er ook voor jou een mooie tint bij zit. Daarnaast kost de gloss slechts €9,50. Een stuk goedkoper dan de Dior Lip Oil. Dat wordt inslaan!

View post on TikTok

 

Beeld: Pinterest