Lifestyle

Action verkoopt nu een handige airconditioner voor een spotprijsje

airconditioner action

De zomerse dagen komen steeds dichterbij en we hebben ook al van een paar mooie dagen mogen genieten. Maar soms kunnen de temperaturen hoog oplopen en is een beetje verkoeling wel nodig. Action verkoopt nu deze Alpina airconditioner. Wees er dus snel bij, want deze moet je hebben.

Airconditioner Action

Doordat het steeds warmer wordt in ons koude kikkerlandje, is het hoog tijd voor een beetje verkoeling. Action heeft hier iets op gevonden. De winkel verkoopt nu namelijk deze Alpina airconditioner voor maar €179. De handige airco houdt de temperaturen lekker koel in de ruimte waar je hem plaatst en heeft een koelvermogen van 9.000 BTU. Wil je de airco toch ergens anders neerzetten? No worries! De airco heeft namelijk wieltjes aan de onderkant, zodat je hem eenvoudig kan verplaatsen.

Slaapstand

Het komt ook wel eens voor dat je heerlijk in je bed ligt en geen zin hebt om op te staan, zodat je de airco aan kan zetten. Gelukkig levert Action bij deze handige airconditioner een afstandbediening, waardoor je hem op afstand kan inschakelen en instellen. Daarnaast beschikt de airconditioner over een 24-uurs timer die de airco automatisch aan het werk zet. Wil je de airco aan tijdens het slapen? Dat is geen probleem, want de airco heeft ook een slaapstand waardoor die automatisch uitvalt. Hoe handig is dat?!

Lees ook: 
Action verkoopt nu een opblaasbaar bubbelbad voor een spotprijsje

Garantie

Het is natuurlijk wel fijn om wat zekerheid te hebben. De advertentie is natuurlijk heel leuk, maar wat als de airco het niet doet? Maak je geen zorgen, want de airconditioner komt namelijk met twee jaar fabrieksgarantie. Twee jaar lang ben je ervan verzekerd dat je niet omvalt van de hitte. Dus waar wacht je nog op? Ga naar Action en koop deze goedkope airconditioner..