Lifestyle

Waar kan je de goedkoopste pizza’s bestellen?

goedkoopste-pizza's

We willen onszelf graag trakteren op iets lekkers, maar liever niet te duur, zeker niet met de prijzen van nu 😉 Daarom hebben wij speciaal voor jullie uitgezocht waar je het goedkoopste pizza’s kan bestellen!

Online bestellen

Nu het weer steeds kouder en natter wordt, gaan we steeds minder de deur uit. Ons avondeten bestellen we dan ook het liefst vanaf de bank, makkelijk en snel! Maar welke pizzeria bezorgt eigenlijk het snelste jouw favoriete Italiaanse maaltijd aan je deur? En ook niet onbelangrijk tegenwoordig, welke pizza is het goedkoopste? Wij zochten het voor je uit!

Snelste en goedkoopste pizza’s

De verwarming laag, korter douchen en vaker de fiets pakken. Allemaal dingen die we doen om wat meer op de centjes te letten. Ook is het belangrijk om te letten op je uitgaven tijdens het boodschappen doen. Dit betekent natuurlijk niet dat we onszelf niet af en toe mogen verwennen! Een lekkere pizza bestellen vanuit je luie stoel moet ook wel eens kunnen, toch? Wij hebben een overzichtje gemaakt met de prijzen en bezorgtijden om pizzeria’s te vergelijken. Kies zo gemakkelijk de goedkoopste pizza uit!

Lees ook:
Dit is momenteel de goedkoopste supermarkt van Nederland

Overzicht

Uit ons onderzoek is gebleken dat je bij New York Pizza de goedkoopste pizza’s kan scoren en deze ook nog eens redelijk snel bezorgd worden. Om het verschil duidelijk te maken hebben we ook de supermarkt prijs erbij gezet, dit verschilt natuurlijk wel welk merk je uit het vriesvak pakt. Een huismerk pizza kan je al voor één euro scoren! En het bekende Dr. Oekter merk zit er niet ver boven, al vanaf €2,99 heb je een pizza uit de ‘echte’ Italiaanse keuken. Smullen maar!

Beeld: Pinterest