Travel

Met déze tips kun je goedkoop op vakantie naar Parijs

goedkoop-vakantie-parijs

Goed nieuws! Wij hebben een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet waardoor je goedkoop op vakantie kunt naar Parijs.

Met de Thalys naar Parijs

Ga je met de trein naar Parijs? Dan is het verstandig om dit alvast maanden van de voren te gaan boeken. Dan heb je al een retourtje voor 60 euro, wat veel goedkoper is dan dat je het op het laatste moment nog boekt.

Koop een metrokaart

Zoals jullie weten is Parijs een grote stad. Daardoor wordt het al snel vermoeiend om alles te gaan lopen. Koop daarom een metrokaart voor een aantal paar dagen. Hierdoor betaal je een stuk minder dan de taxi en kun je de hele dag onbeperkt met de metro. Let wel goed op waar je eruit moet, want verdwalen gaat makkelijk.

Het Louvre

Wist jij al dat het Louvre gratis is als je jonger bent dan 25 jaar? Zorg wel alvast dat je kaartjes voor het museum online koopt, dat scheelt veel tijd in de rij. Kun jij ondertussen alvast de Mona Lisa bekijken.

Lees ook
Bezoek de hotspots van Emily in Paris tijdens een tripje aan Parijs

Arc de Triomphe

Veel toeristen kiezen ervoor om tijdens een vakantie naar Parijs de Eiffeltoren te bezoeken. Dat is dan ook altijd de reden dat het daar super druk was. Maar je kunt net zo goed de Arc de Triomphe bezoeken. Dat scheelt namelijk veel geld en ook vanaf daar heb je een prachtig uitzicht over de stad. En daar komen we natuurlijk voor 😉