Lifestyle

Met dit goedkope massage-apparaat van Action is je rugpijn zo verdwenen

Pijnvrije-rug massage-apparaat-Action

Niks voelt zo lekker als een professionele massage na een lange dag hard werken! Right? Maar je voelt 'm al aankomen, zo'n luxe behandeling kan behoorlijk wat centjes kosten. Au! Gelukkig heeft onze favoriete winkel Action een slimme oplossing die je voor een spotprijsje in huis kan halen, waardoor je de deur niet uit hoeft voor een massage én waarmee je een hoop geld kunt besparen. Gevalletje win-win, als je het ons vraagt!

Rugpijn verdwijnt als sneeuw voor de zon

Heb je last van stress of voel je je gespannen? Dan is het tijd om jezelf even te verwennen girl! Zie dit als een reminder om goed voor jezelf te zorgen! Oké, oké – we get it, een avondje sporten in de gym, het maken van een megagezonde groene smoothie en het lezen van een goed boek is vast allemaal heel ontspannend, maar heb je al gedacht aan een heerlijke massage? Vroeger was er een heel stappenplan nodig om een massage te krijgen. Op zoek naar de juiste spa, het vinden van een plekje in je drukke agenda en aardig wat centjes uitgeven voor de hele ervaring. En dat allemaal om de pijn in je rug te verhelpen. De perfecte oplossing? Een elektrisch massage-apparaat van Action.

Haal voor een prikkie een elektrisch massage-apparaat bij Action

Heb je net als wij ook last van je nek en schouders van het scrollen en achter de laptop zitten? Gaat het maar niet weg na een paar keer goed rekken en strekken? Enne, is er niemand in de buurt die jou eens even goed onder handen wil nemen? Geen zorgen! Met dit elektrische massage-apparaat van Action is dat binnenkort verleden tijd. Daarnaast kun je ‘m ook gebruiken voor je middel, buik, benen en voeten. Je kunt hem dus gebruiken waar je wilt. Met een druk op de knop zet je het apparaatje aan en kun je kiezen uit drie standen. Chill! Het heeft ook nog een warmtefunctie, dat is perfect voor de koukleumen onder ons! Dit lichtgewicht massage-apparaat is gemaakt van zacht kunstleer en slijtvast ademend gaas, waardoor je er lekker lang van kunt genieten.

Met dit apparaat hoef je niet eens de deur uit voor een massage, en ook om het in huis te halen hoef je niet naar buiten te gaan. Sterker nog, het massage-apparaat is exclusief verkrijgbaar in de webshop van Action en kost nog geen drie tientjes. Hebbedingetje dus!

Beeld: Action