Films & Series

Goed nieuws voor de fans! Je kunt je nu opgeven voor ‘Lang Leve de Liefde’

SBS6

Of je het nou wil toegeven of niet, we zijn allemaal fan van het programma ‘Lang Leve de Liefde’, toch? Nou, dan hebben we goed nieuws voor al onze single ladies (en gentlemen, natuurlijk). Want je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen! 

Je kunt je nu opgeven voor Lang Leve de Liefde

Al die awkward momentjes vinden wij als kijkers natuurlijk héérlijk om te zien, maar je kunt nu ook zelf deelnemen aan het programma!

‘Lang Leve de Liefde’

Bij het datingprogramma ‘Lang Leve de Liefde’ worden twee mensen aan elkaar gekoppeld, en gaan ze direct al samenwonen. Want hoe leer je iemand nou beter kennen dan door te gaan samenwonen? Het is dan de bedoeling dat ze elkaar leren kennen en – hopelijk –  ook verliefd op elkaar worden. Zoals je je wel kunt voorstellen levert dit genoeg ongemakkelijke, en voor ons hilarische, fragmenten. En goed nieuws voor alle singles die fan zijn van het programma. Je kunt je nu opgeven voor het nieuwe seizoen!

Lees ook
Joey van de Bachelorette deed mee aan Lang Leve de Liefde: ‘Ik ben wel een soort van bekende Nederlander’

Perfecte match

En maak je geen zorgen, er is gelukkig een heel goed castingproces. Je zult namelijk eerst een formulier moeten invullen met al jouw persoonlijke voorkeuren, zoals uiterlijke en persoonlijke kenmerken die je zoekt in een partner. Maar dat niet alleen, want je moet ook behoorlijk wat details over jezelf invullen, zodat de match makers de perfecte date voor jou kunnen vinden. Blijkt de match achteraf toch niet made in heaven te zijn? Dan kun je er na 24 uur voor kiezen om het huis te verlaten. En als de date je wel heel goed bevallen is, dan kun je de tijd met je nieuwe lover verlengen met vier dagen!

Wil jij je aanmelden voor dit programma? Dat kun je hier doen!

Beeld: SBS6

Must reads 👀