Celebs

Famke Louise deelt goed nieuws op Instagram: ‘Eindelijk’

goed-nieuws-famke-louise

Zangeres Famke Louise deelt heel goed nieuws voor haar fans op Instagram. Ze is een tijdje out-of-the-picture geweest, maar ze komt dubbel en dwars weer terug!

Famke Louise

Famke Louise heeft het er maar druk meegehad de afgelopen tijd. Samen met husband Denzel Slager werd ze vorig jaar moeder van haar zoontje. Hier heeft ze natuurlijk haar handen mee vol gehad, maar dat hield haar niet tegen om haar gezicht op de televisie te laten zien. We hebben haar gezien in het programma De Verraders en ze staat zelfs in het middelpunt van de nieuwe Comedy Central Roast. Ook is ze volgend seizoen samen met lover Denzel in Hunted VIPS te zien.

Door al deze drukte in haar leven van het afgelopen jaar, heeft ze haar passie voor muziek even links laten liggen. Tot nu! She’s back.

Lees ook:
Déze BN’ers zullen Famke Louise gaan roasten op Comedy Central

‘Eindelijk’

Het goede nieuws van haar comeback deelt Famke Louise maar al te graag met haar fans op Instagram. “Eindelijk! Na twee jaar kan ik weer doen wat ik het liefste doe en dat is MUZIEK MAKEN!”, schrijft ze onder een video met een sneak peek. In dit kleine fragmentje horen we een stuk van haar nieuwe nummer! Ze vertelt hierbij dat ze een nieuw contract heeft getekend bij ROQ ‘N Rolla Music.

Ze legt uit dat de zwangerschap en de periode erna veel energie heeft gekost, maar dat ze nu weer tijd heeft om haar passie door te zetten. “Nu heb ik meer tijd en ruimte gevonden om op te pakken waar mijn hart sneller van gaat kloppen”, aldus Famke. “Het was een pittig proces om na zwangerschap terug te gaan naar mijn kern en mijn gevoel te volgen. Ik ben en blijf Famke Louise, maar dan weer een stuk volwassener en natuurlijk als moeder.” Wij zijn heel benieuwd hoe deze grote veranderingen invloed zullen hebben op haar muziek! We can’t wait!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @famkelouise_