Films & Series

Er komt een gloednieuw seizoen van Totally Spies

Nieuw-seizoen-totally-spies

Ben jij ook zo'n fan van Totally Spies? Dan hebben we goed nieuws voor jou. Cartoon Network heeft namelijk bekend gemaakt dat er een nieuw seizoen gaat komen.

Nieuw seizoen van Totally Spies

We hebben er lang op moeten wachten, maar er is eindelijk bekend gemaakt dat het zevende seizoen van Totally Spies gaat komen. Het is al een hele tijd geleden dat de populaire serie hun laatste aflevering heeft gehad. Dit was namelijk in 2014. De allereerste aflevering is op 3 november 2001 uitgekomen. Nu kunnen we over een poosje dus weer genieten van het nieuwe seizoen van Totally Spies.

Sam, Clover & Alex

De serie gaat over drie meiden Sam, Clover en Alex, die geheime spionnen zijn. De serie speelt zich vooral af op Beverly Hills High School. Ze werken er samen aan om de wereld een stukje beter te maken en dat doen ze om het op te nemen tegen alle schurken. In de eerste drie seizoenen kwam er telkens een nieuw verhaal en nieuwe schurken, maar later keerde er een paar schurken terug. Er is zelfs in 2009 een film van ze uitgekomen.

 

View post on Twitter

Cartoon Network heeft op Twitter gedeeld dat het zevende seizoen van Totally Spies in 2024 gaat komen. De precieze datum van dit nieuwe seizoen is nog niet bekend, maar wij zullen nog ietsjes langer moeten wachten, want het nieuwe seizoen van Totally Spies komt als eerst in Amerika uit. Dat jaar later komt het pas in het Midden-Oosten, Azië en Europa. Wij kunnen niet wachten!

Beeld: Totally Spies