Food

Perfect drankje om te serveren met Kerst: glitterwijn van Gall & Gall

gall-en-gall-glitter-wijn

Kijk jij ook zo uit naar de feestdagen? Het is tijd om je alvast voor te bereiden op gezelligheid in huis! Wij hebben al een heerlijk drankje gevonden dat je absoluut op je boodschappenlijstje wilt zetten!

Glitter wij bij Gall & Gall

Het einde van het jaar nadert snel, en voordat we het weten, is het alweer 2024. De schitterende feestoutfits pronken al in etalages, en ook in de supermarkt worden de schappen gevuld met feestartikelen. Bij Gall & Gall hebben ze nu iets bijzonders: glitterwijn voor slechts acht euro. Dit wil je toch niet missen? Ben je nog op zoek naar een heerlijk drankje voor de feestdagen? Zoek niet verder, want wij hebben het perfecte drankje voor je gespot: deze glitterwijn van Gall & Gall

Luid het nieuwe jaar in met sprankelende glitterwijn! Maak je je zorgen over de hoeveelheid mensen op je feest? Geen paniek! De glitterwijnen van Gall & Gall kosten slechts € 7,99 per stuk. En het wordt nog beter: ze zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Nu horen we je al denken: “Hoeveel moeten we inslaan?” Wel, dat laten we helemaal aan jou over. Maar hier is iets om in gedachten te houden: elke fles bevat 5,5 procent alcohol. Wat betreft de smaak, daarover verschillen de meningen, maar voor deze prijs is het zeker het proberen waard, toch? Je hebt de keuze uit vier prachtige kleuren, rosé, blauw, rood en gold. Ren dus snel naar Gall & Gall en maak van jouw nieuwjaarsviering een sprankelend feest!

Glitter cocktails bij Lidl

Hou je meer van cocktails? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Lidl. Ze hebben namelijk een sprankelende glittercocktail, en het beste is dat deze momenteel in de aanbieding is! Dit feestelijke drankje is nu verkrijgbaar voor slechts 4,99 euro. Dus, waar wacht je nog op? Ren naar de winkel! Maar dat is nog niet alles, want deze glittercocktail is verkrijgbaar in twee opvallende kleuren. Alsof dat nog niet genoeg is, heb je ook nog de keuze uit verschillende smaken.

View post on TikTok

Wil jij liever zelf de smaak en kleur bepalen? Dan kan je online ook nog speciaal glitter poeder krijgen. Deze kan je in een drankje naar keuze doen en ook dan heb je een té leuk sparkle glitter drankje.