Beauty

De Glazed Donut haartrend gaat viral en wil je proberen

glazed-donut-haartrend

Je haar maakt een groot verschil op je uitstraling. Een gezonde, stralende coupe kan jouw outfit een grote boost geven. Wil jij net zoals alle celebs hét perfecte kapsel hebben? Dan is het tijd om de nieuwe Glazed Donut haartrend eens een kans te geven!

Glazed Donut haartrend

Als je Glazed Donut hoort, denk je misschien niet direct aan een nieuwe haartrend. We kennen de term allemaal door niemand minder dan Hailey Bieber. Het begon allemaal bij haar skincare routine om de meest flawless huid te krijgen en later wilden we ook het geheim van haar manicure weten. Mooie glanzende parelmoer nagels. We love it! Na alle ophef met Selena, werd het wel weer tijd voor een nieuwe trend rondom deze celeb. Deze keer doen we er alles aan om met de mooiste (én gezondste!) coupe de deur uit te gaan. Houd de volgende stappen aan en voor je het weet kan jouw hot girl summer van start gaan 😉

View post on Instagram
 

Lees ook:
Met dit viral product van Action zit je haar altijd flawless

Zo doe je het zelf

Om te beginnen is het goed om te weten dat je je haar niet té vaak moet wassen. Twee keer in de week is perfect, maar we begrijpen dat het soms niet helemaal uitkomt met je plannen. Mocht het een beetje vet worden, kan je het altijd nog een dagje in een sleek bun doen om een wasbeurtje uit te stellen.

Maar hoe krijg je het dan zo mooi glanzend? Was je haar grondig en spoel het goed uit. Herhaal dit proces nog een keertje en verspreid daarna een voedende conditioner door je punten heen. Spoel dit vervolgens weer goed uit. Spray na het douchen je haar in met de Dream Coat Spray Supernatural van Color WoW, droog het met een föhn of gebruik om een föhnborstel om je haar zo pluisvrij mogelijk te krijgen. Wanneer je haar helemaal is opgedroogd, kan je altijd nog een lekkere haarolie gebruiken. Breng dit niet aan op de bovenkant van je haar, maar alleen bij je puntjes.

De Glazed Donut-queen herself mag natuurlijk niet ontbreken als voorbeeld. Hieronder zie je dat je geen lange lokken nodig hebt om deze look zelf na te maken. Gorgeous!

View post on Instagram
 
Beeld: instagram @haileybieber