Films & Series

Fan van Emily in Paris? Dan wil je deze Netflix-serie ook zien

glamorous-netflix

Ben je nog op zoek naar inspiratie voor een nieuwe serie die je wil gaan kijken? Girlscene to the rescue! Wij kwamen namelijk deze serie tegen op Netflix en die is een combinatie van The Devil Wears Prada en Emily in Paris. Do we need to say more?

‘The Devil Wears Prada’ X ‘Emily in paris’

Wij, op de redactie van Girlscene, krijgen geen genoeg van de film The Devil Wears Prada. Maar mocht je deze nog nooit gezien hebben, dan zullen we het even kort samenvatten. Journalist Andy krijgt een baan aangeboden als hoofdredacteur bij een bekend modeblad. Maar ze valt nogal uit de toon, omdat ze een normaal postuur heeft en goedkope kleding draagt. Toch weet Andy uiteindelijk haar plekje te bemachtigen en voelt ze zich helemaal thuis.

Klinkt als een goede film, toch? Zeker als deze wordt gecombineerd met het verhaal van Emily in Paris. En hoewel we nog steeds met smart zitten te wachten op het vierde seizoen van onze favoriete serie, zullen we nog even wat langer moeten wachten. Want door de schrijversstakingen in Hollywood hebben deze wat vertraging opgelopen. Maar de opnames zijn nu eindelijk begonnen en dit keer speelt het verhaal zich af in Rome.

Lees ook:
Fan van 365 days? Dan wil je deze spicy serie ook zeker zien

Nieuwe Netflix-serie

Als je in de tussentijd toch nog graag een nieuwe serie wil starten, dan hebben we een absolute aanrader voor je. Deze nieuwe Netflix-serie Glamorous is namelijk een combinatie van Emily in Paris en The Devil Wears Prada. En het goede nieuws is dat deze serie al op Netflix staat, dus je gelijk kan beginnen met bingen. Pak het popcorn maar!

Glamorous

Deze nieuwe Netflix-serie gaat over Marco. Hij wil graag een grote bekendheid worden met zijn make-up tutorials. Hij krijgt een kans om voor het grote make-up bedrijf en voormalig supermodel Madolyn Addison te werken. En dat valt hem toch zwaarder dan hij in eerste instantie had gedacht. Uiteindelijk lukt het Marco toch om een goede eerste indruk te maken. Hij zorgt samen met zijn collega’s voor goede marketing acties. En alsof dat nog niet genoeg nieuws is, zit deze serie ook nog bomvol humor. Dat klinkt goed! Bekijk de trailer alvast hieronder:

Watch on YouTube

Beeld: netflix

Must reads 👀