Lifestyle

Girlscene.nl is genomineerd voor Website van het Jaar 2023

website-van-het-jaar-2023

Girls, we hebben een nieuwtje! Girlscene.nl is namelijk genomineerd voor Website van het Jaar 2023. Natuurlijk kunnen we onze opwinding niet onder stoelen of banken steken, maar we hebben jullie hulp nodig. Je raadt het al... we hebben het over STEMMEN!

Website van het Jaar 2023

Wij waren uiteraard razend enthousiast toen we dit goede nieuwtje hoorden. Deze verkiezing draait namelijk helemaal om de hotste, coolste, en gewoonweg beste websites en apps die Nederland te bieden heeft, en guess what? Girlscene.nl is in de categorie jongeren genomineerd! En stiekem, nou ja, eigenlijk niet zo stiekem, zijn we ontzettend trots op deze nominatie.

Stemmen, stemmen, stemmen!

Lees je ook altijd graag onze artikelen op Girlscene.nl? Dan kan je vanaf nu stemmen op onze website in de categorie jongeren. Hoe dat werkt? Je vult het stemformulier op Website van het Jaar in en daarna moet je jouw stem wel nog even activeren! Vergeet niet om dit te doen, anders maak je geen kans op één van de mooie prijzen. Stemmen op Website van het Jaar 2023 kan nog tot en met 20 oktober. Ga jij ook stemmen?

Girlscene.nl is genomineerd

Op de redactie van Girlscene doen we er iedere dag weer alles aan om jonge meiden te voorzien van de sappigste nieuwtjes over B&B Vol Liefde, de lekkerste recepten en natuurlijk alle tips die je nodig hebt om jouw crush op een date te vragen. En dat doen we iedere dag weer met liefde en passie!

Nu is er niet alleen goed nieuws voor ons, maar ook voor de stemmers. Want naast dat je ons kunt helpen deze felbegeerde prijs te winnen, zijn er zelf ook mooie prijzen die je kunt winnen. Als je dit jaar stemt op de Website van het Jaar verkiezing kan je namelijk tientallen prijzen winnen met een totale waarde van € 1500. WOW! En dan valt ons oog natuurlijk gelijk op die TikTok-famous Ninja Creami. Die wil je hebben!