Girls Issues

Girls Issues #9: ‘Mijn vriendinnen zeggen dat hij mij aan het lijntje houdt’

girls-issues-9

Heb je ruzie met je vriendinnen? Boytrouble? Of een super gênante vraag? Say no more! Vertel jouw situatie aan Girlscene en wij helpen jou met al je Girls Issues. 

Girls Issues: ‘Mijn vriendinnen zeggen dat hij mij aan het lijntje houdt’

Anne (20) is verliefd op een jongen, maar hij wilt geen relatie. Houd hij haar aan het lijntje?

Hey girlscene,

Ik zit in een lastige situatie. Ik vind namelijk een jongen leuk. Hij zegt dat hij mij ook leuk vindt. We hebben al een paar keer gezoend en het voelt alsof we een relatie hebben. Hij zegt wel eens ‘ik hou van je’ tegen me en hij kust me als zijn vrienden erbij zijn of als ik hem tegenkom.

Als ik aan hem vraag hoe hij over ons denkt, zegt hij dat hij niet toe is aan een relatie. Ik snap het niet. Mijn vriendinnen zeggen dat hij mij aan het lijntje houdt. Het liefst wil ik nu een relatie met hem, maar hij dus niet. Ik weet echt niet wat ik moet doen, hebben jullie advies voor me?

Liefs Anne

Lees ook:
Girls Issues #8 ‘Mijn ouders zien mijn relatie niet zitten’

Lieve Anne,

Allereerst wat super leuk dat je verliefd bent. Dit is een heerlijk gevoel en dat mag niet vergeten worden door eventuele struggles. Hoe lief is het van hem dat hij ook in het bijzijn van zijn vrienden met jou kust. Dat doen niet heel veel jongens, en in onze ogen is dit wel een teken dat hij jou ook ziet zitten.

Wat jammer dat hij zo lastig doet over het hebben van een relatie. Heb je al aan hem gevraagd waarom hij dat niet zou willen? Daar kan namelijk een logische reden achter zitten. Hier zou je mee kunnen beginnen. Vraag daarna wellicht of jullie hier samen aan kunnen werken. Zo weet jij waar je aan toe bent, zonder hem onder druk te zetten.

Je vriendinnen zijn natuurlijk voorzichtig omdat zij het beste met je voor hebben. Ze willen je beschermen. Waarschijnlijk willen zij gewoon dat je voorzichtig bent, en jou een gebroken hart besparen. Nu zijn ze misschien onnodig bezorgd om deze jongen. Misschien duurt het bij hem iets langer om verliefd te worden dan bij jou. Kijk het rustig aan en maak geen overhaaste beslissingen. Bespreek goed met elkaar wat jullie in de toekomst willen doen. Zo kom je er ook achter of hij jou écht aan het lijntje houdt, of dat hij ook in de toekomst nog met jou wil zijn.

Veel liefs,

Girlscene

—————-

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.​