Real life

Girls Issues #13: ‘Ik ben erg onzeker over mijn grote neus’

girls-issues-13

Heb je ruzie met je vriendinnen? Boytrouble? Of een super gênante vraag? Say no more! Vertel jouw situatie aan Girlscene en wij helpen jou met al je Girls Issues. 

Girls Issues: ‘Ik ben erg onzeker over mijn grote neus’

Fleur (19) is onzeker over haar grote neus

Hi Girlscene!

Ik ben al heel mijn leven onzeker over mijn neus omdat hij best groot is. Ik ben zelf best klein en daarom ben ik er onzeker over. Ik durf nooit opzij te kijken als iemand mij aankijkt omdat ik me dan niet op mijn gemak voel. Wat kan ik hieraan doen?

Groetjes,

Fleur

Lees ook:
Girls Issues #12: ‘Ik ben bang hoe hij zal reageren als hij hoort hoe oud ik ben’

Hi Fleur,

Wat vervelend dat jij je zo voelt! Je kunt er niets aan doen dat je een (relatief) grote neus hebt, niemand zal hier raar van opkijken. Iedereen is mooi op zijn eigen manier, jij ook. Die neus hoort bij jou en het maakt je uniek. Het is nergens voor nodig om onzeker te zijn. Jij bent de enige die zich er druk over maakt, waarschijnlijk merken de meeste mensen jouw neus niet eens op.

Die onzekerheid is erg lastig, het is een rot gevoel. Eigenlijk schiet je er niets mee op, want onzeker zijn maakt jouw neus niet kleiner. Die onzekerheid maakt alleen jouw leven lastiger, het lost de problemen niet op. Wat je wel kan doen is proberen om je neus kleiner te laten lijken, met make-up bijvoorbeeld. En misschien is het ook een goed idee om te proberen om meer zelfvertrouwen te krijgen. Wellicht kan dit artikel je daarbij helpen!

Heel veel succes!

Liefs, Girlscene

—————-

Zit jij ook met een brandende vraag? Heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issues’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.​