Celebs

Say what?! Gio Latooy zet hele speciale tattoo voor Jade Anna

De fans van YouTuber Gio Latooy sprongen een gat in het dak toen zij hoorde dat hij weer samen met Jade Anna op vakantie gaat. Of de twee nu écht weer samen zijn of niet, Gio heeft in ieder geval een heel groot gebaar gemaakt naar zijn (ex?) vriendin!

Gio Latooy en Jade Anna

Gio Latooy en Jade Anna hebben een tijdje geleden aangekondigd dat ze niet meer als stelletje door het leven gaan. Het heeft alleen niet lang geduurd voordat de influencer weer in de vlogs van YouTuber Gio te zien was. De ex-lovers trekken weer veel met elkaar op en hebben zelfs het nieuws naar buiten gebracht dat ze samen een vakantie hebben geboekt. Binnenkort vliegen de twee naar Dubai toe voor hun eerste tripje samen sinds de break-up. De fans waren dolblij toen zij dit nieuws hoorden, en door de meest recente video kunnen zij hun geluk niet meer op. Gio heeft namelijk op vakantie in Ibiza een tattoo gezet van zijn (ex?) vriendin Jade Anna! Say whaaat?

Tatoeage

Een naam tatoeëren van je grote liefde is al één ding, maar laat staan dat je ervoor kiest op de naam van je ex permanent op je lichaam te zetten! En dat is precies wat deze YouTuber heeft gedaan. Momenteel is Gio met een groep vrienden op vakantie in Ibiza en het leek hen wel een tof idee om daar een tatoeage te zetten. Niet zomaar een leuke herinnering aan het tripje, maar Gio besluit om de voornaam van Jade onder zijn voet te tatoeëren. In dunne, strakke, blokletters heeft de YouTuber nu ‘JADE’ op zijn hiel staan!

Hij koos deze plek omdat de kans groter is dat de naam dan sneller vervaagd, maar zeker is hij hier niet van! Zonder dat zijn ex-vriendin Jade Anna op de hoogte was, heeft hij deze actie uitgevoerd. Nadat het plaatje er volledig op zit en het te laat is om terug te draaien, is het de hoogste tijd om Jade op te bellen met het nieuws.

Lees ook:
Huh?! Zijn Gio Latooy en Jade Anna weer bij elkaar?

Reactie van Jade

Wanneer Gio net terugkomt van zijn bezoekje aan de tattooshop, belt hij Jade op. Helaas neemt ze de eerste keer niet direct op en proberen ze het later nog eens. Voordat hij de kans krijgt om zijn ex te spreken, krijgt hij al een berichtje met de vraag “Je gaat geen tattoo zetten, toch?”. Jades voorgevoel was goed en via FaceTime krijgt ze het nieuws te horen. In ongeloof luistert Jade naar Gio en bekijkt ze de tattoo van haar naam. Ze vangt het sportief op en moet er wel om lachen. Ze zegt aan het einde zelfs dat ze het wel ‘schattig’ vindt.

De twee kussen elkaar gedag door de telefoon en hangen op. Is dit het teken dat ze weer terug bij elkaar zijn?! Wie weet horen we er snel meer over.

Beeld: instagram @jadeanna

Must reads 👀