Celebs

OMG! Zijn Gio Latooy en Jade Anna uit elkaar?

gio-latooy-jade-anna

Gio Latooy geeft toe dat hij en Jade Anna inderdaad wat relatieproblemen hebben, maar wat betekent dit voor hun relatie? Zowel Gio als Jade hebben besloten te reageren op de situatie.

Gio Latooy en Jade Anna

Toen de geruchten rond gingen dat de relatie van Gio en Jade niet goed liep, gaven ze hier in  eerste instantie geen reactie op. Wel gaf Jade aan dat ze ondanks de relatieproblemen toch mee ging op vakantie naar Miami. Het leek dus weer heel goed te gaan tussen de twee, wat betekende dat de roddels niet waar zouden zijn. In Miami vlogte Gio ook dagelijks waarin Jade regelmatig te zien was, ondanks haar wens om afstand te nemen van de vlogs van Gio.

Lees ook:
Bewijzen deze foto’s dat Thijs Boermans en Anna Nooshin samen op vakantie zijn?

Relatieproblemen

Eerder had Jade al wat dingen toegelicht over haar relatie met Gio. In haar Instagram story liet ze bijvoorbeeld weten dat ze even afstand nam van de dagelijkse vlogs van Gio. Ze geeft aan even rust te willen omdat zij de laatste tijd wat minder goed in haar vel zit. Fans twijfelde over de geloofwaardigheid van het bericht door haar voorzichtige woordkeuzes. Ondanks de keuze om hier in eerste instantie niks over los te laten heeft Gio er wél voor gekozen te reageren op de roddels.

View post on TikTok

“Voor de mensen die zich afvragen: Waar is Jade? Die is gewoon even lekker naar huis gegaan.” De geruchten zijn Gio dus niet ontgaan, maar daar heeft hij het volgende over te zeggen: “Er speelt uiteraard wat. Ik ga dat niet ontkennen. Ik wil eerlijk zijn daarover. Gun het even wat tijd. Het is een relatie tussen ons en niet tussen jullie en ons.” Wanneer zij er klaar voor zijn zullen ze de volgers meer over de situatie vertellen, maar op dit moment nog even niet, geeft Gio tenslotte nog aan.

View post on Instagram
 

View post on Instagram
 

Beeld: Instagram: @gio