Love

OMG! Gio Latooy en Jade Anna zijn officieel weer samen

gio latooy en jade anna hebben officieel weer een relatie

De geruchten gingen de laatste tijd weer rond. Zou het influencer koppel Gio Latooy en Jade Anna weer samen zijn? Gisteren werd dit duidelijk. In de vlog van Gio gaf hij een opmerkelijk antwoord toen zijn beste vriend er een vraag over stelde. En toen Jade vervolgens een romantische Instagram Story plaatste wisten we het zeker. Ze zijn weer happy together.

Meer contact

Gio vlogt zijn dagelijkse leven op YouTube. In deze video’s viel het op dat de twee lovebirds de afgelopen tijd weer veel meer contact hadden als eerst. Ze zijn zelfs op een vakantie geweest naar Dubai. Tijdens deze vakantie straalde de liefde van het koppel af, maar er was nog steeds niks bevestigd. Zelf merkte ze dit ook. Ze gaven aan echt weer gelukkig te zijn. Kijkers bleven speculeren in de comments of dit met elkaar was of als vrienden. The word is out: ze zijn weer gelukkig met elkaar.

Vlog van Gio

Gisteren kwam er zoals elke dag weer een nieuwe vlog online op het YouTube kanaal van Gio. De afgelopen tijd was een van zijn beste vrienden, Jelle, niet meer in de vlog te zien. Kijkers hadden door dat hier wat speelde. Gisteren was het weer zover. Gio en Jelle gingen samen een pizza eten, maar er moest eerst wat uitgepraat worden. Wat er precies is gebeurd binnen de vriendschap is niet duidelijk. Er werden vooral grapjes gemaakt over dat Gio achter Jelle zijn vriendin aan was gegaan. Waarop Jelle zei: “Ik dacht gast je hebt toch je vriendin nou weer.” Waarop Gio een volmondige ‘ja’ als antwoord gaf.

Instagram Story

Dit is niet het enige dat ons was opgevallen. Gio en Jade zijn op dit moment samen met vrienden van een vakantie aan het genieten in Ibiza. Ondanks dat het stel weer veel contact hadden en vaak samen te zien waren, plaatste ze geen intieme foto’s met elkaar op social media. Gisteravond kwam hier dan eindelijk verandering in. Gisteravond gingen Gio en Jade uiteten samen met de rest van de groep met wie ze in Ibiza zijn.

Jade is erg actief op haar Instagram Stories en dus kunnen we vaak genieten van mooie kiekjes. Gisteren deelde ze een opmerkelijke Story. Het was een foto waarop ze de hand van Gio vasthield in het restaurant. Enne, dit zag er romantisch uit.

Bron: @jadeanna