Celebs

Bewijst déze vlog van Gio dat hij weer samen is met Jade Anna?

gio jade weer samen

In december maakte Gio en Jade Anna bekend dat ze als vrienden verder gaan. De twee hadden elkaar een tijdje niet gesproken, maar zien elkaar nu weer regelmatig en zijn zelfs samen op vakantie naar Dubai. Het lijkt er nu dan toch ook echt op dat Gio en Jade weer bij elkaar zijn.

Gio Latooy en Jade Anna

In december kwam er een video van Gio en Jade online waarin zij bekend maakten dat ze geen koppel meer zijn. Voor veel fans kwam dit als een shock en hoopte ze dat de twee nog terug bij elkaar zouden komen. Gio en Jade hadden elkaar een tijdje niet gesproken en probeerde wat meer afstand van elkaar te nemen. Maar de afgelopen maand zijn de twee weer veel vaker samen en zien we Jade ook weer vaker terug in de vlogs. Gio en Jade zijn zelfs weer samen op vakantie gegaan naar Dubai. In de nieuwe vlog van Gio vertellen de twee meer over hun situatie en hoe zij er nu voor staan. Want zijn Gio en Jade nou weer samen of niet?

Lees ook: 
Say what?! Gio Latooy zet hele speciale tattoo voor Jade Anna

Situationship

In de nieuwste vlog van Gio vertellen zij meer over hun situatie en hoe ze er met elkaar voor staan. “We noemen elkaar steeds ex nu trouwens, maar dat is helemaal geen leuk woord”, geeft Gio aan. Hij vraagt vervolgens hoe je het noemt als je met elkaar in de tussenfase zit, dus geen relatie maar ook geen exen. Waarop Jade antwoord met: “Situationship” Gio vraagt vervolgens: “Wij zijn dus nu een situationship?” Jade bevestigt deze vraag, dus het is duidelijk dat de twee tortelduifjes het weer aan het proberen zijn. Wat denken jullie? Denken jullie dat de twee weer bij elkaar komen? Wij wensen ze ieder geval nog een hele fijne vakantie en hopen dat zij er samen met elkaar uitkomen.

Watch on YouTube

Beeld: Instagram: @jadeanna

Must reads 👀