Celebs

YouTube-koppel Gio en Jade zijn uit elkaar: ‘Spanning was verdwenen’

gio-jade-uit-elkaar

De geruchten gingen al een tijdje rond, maar gisteravond was het dan echt zo ver. Het bekende YouTube-koppel Gio Latooy en Jade Anna lieten weten dat ze nu dan écht uit elkaar zijn. Dit is hoe het ging.

Gio Latooy en Jade Anna

Gio, een van de grootste vloggers van ons kleine kikkerlandje en influencer Jade Anna begonnen als vrienden, maar kregen in februari 2021 officieel een relatie. Ze waren gelukkiger dan ooit en ze deelden dan ook veel van hun leuke reizen op YouTube en social media. Voor de buitenwereld zag het eruit alsof alles rozengeur en maneschijn was, maar hier prikte verschillende juicekanalen doorheen. Jade was namelijk steeds minder in Gio’s vlogs te zien. De geruchten gaan dus al een tijdje rond, maar het stel ontkende alle de roddels. Nu, een tijdje later, komen Gio en Jade toch naar buiten met slecht nieuws.

‘Lastige beslissing’

Het nieuws kwam gisteravond naar buiten en voor veel fans was het alsnog een grote shock. Gio en Jade plaatsen gezamenlijk een reeks aan lieve foto’s op Instagram met de uitleg over de situatie eronder. “Lieve mensen, wat met een hele fijne vriendschap is begonnen en is uitgebloeid tot een relatie, gaat nu weer terug naar vrienden, tenminste; daar gaan we voor met elkaar”, begint het stel hun verhaal. “We hebben besloten om uit elkaar te gaan. Het is een hele lastige beslissing geweest, maar wel beter voor ons beiden. We houden nog steeds super veel van elkaar en ben heel dankbaar voor de bijzondere tijd die we met elkaar hebben gehad so far“, leggen de exen aan hun volgers en fans uit. En ze doen ook direct een oproep. “We nemen de tijd die nodig is om dit alles een plekje te geven en hopen dat jullie dat ons ook willen geven.”

View post on Instagram
 

Lees ook:
Good to know! Om déze reden is Harry Styles weer single 

‘De spanning was compleet verdwenen’

Tegelijkertijd kwam de ‘Het is uit’ vlog van Gio online op YouTube. In deze vlog geven ze samen wat meer uitleg over de break-up. “We waren zoveel samen. Wat na een bepaalde tijd best wel ongezond werd, omdat we zo in elkaars leven verwikkeld waren”, legt de geëmotioneerde Jade uit in de camera. “De spanning was compleet verdwenen”, vertelt Gio erachteraan, hij heeft het er duidelijk heel erg moeilijk mee.

In de reacties krijgt het ex-stel veel lieve woorden van fans en sterkte toegewenst voor deze lastige tijd. Iedereen wilde weten wat er was gebeurd en wat het koppel over de break-up te zeggen had. Dit is ook wel duidelijk aan de ‘kijkcijfers’. De vlog is binnen no-time viral gegaan en staat momenteel op #1 trending in YouTube.

Watch on YouTube

Beeld: instagram @jadeanna @gio

Must reads 👀