Films & Series

Zien! Netflix deelt de trailer van Ginny & Georgia seizoen 2

ginny-georgia

We hebben er een flinke tijd op moeten wachten, maar het aftellen is nu ein-de-lijk begonnen. In januari kunnen we het nieuwe seizoen van Ginny & Georgia gaan bingen en Netflix trakteert ons nu alvast met een klein voorproefje!

Ginny & Georgia

Fans van de populaire serie Ginny & Georgia hebben flink wat geduld moeten tonen. Het eerste seizoen verscheen namelijk twee jaar geleden op Netflix. Maar gelukkig is het lange wachten nu ein-de-lijk voorbij! Op 5 januari kunnen we genieten van nieuwe afleveringen van de serie. Het aftellen kan beginnen!

Trailer

Netflix stelt het geduld van de fans op prijs en daarom deelt de streamingdienst nu alvast de trailer voor het nieuwe seizoen met ons. En na het kijken van deze trailer weten we dat het tweede seizoen weer heel veel drama, liefde en spanning zal bevatten. Wij kunnen niet wachten!

Watch on YouTube

Lees ook:
Finally! Netflix deelt de trailer van Emily in Paris seizoen 3

Het verhaal

Het is inmiddels bekend dat het tweede seizoen van de populaire serie verder zal gaan waar het eerste seizoen is geëindigd. We snappen dat het een tijdje geleden is, dus daarom zullen we je geheugen even opfrissen! In de populaire serie Ginny & Georgia volgen we moeder en dochter die verhuisd zijn naar New England. Ginny is nog niet eens 15 jaar oud, maar gedraagt zich vaak meer volwassen dan haar moeder Georgia. Samen met haar gezin is Georgia terug verhuist naar haar geboortestad, om hier een nieuw, normaal leven op te bouten. Maar natuurlijk gaat dit niet altijd zoals gewenst, tot de ergernis van Ginny.

Aan het einde van het eerste seizoen zagen we in de cliffhanger dat Ginny erachter kwam dat Georgia haar stiefvader Kenny heeft vermoord. Dit deed de moeder natuurlijk alleen maar uit beste bedoelingen, maar hoe zou Ginny hierop reageren? Het is in ieder geval zeker dat de moeder-dochter band enorm op de proef wordt gesteld in het nieuwe seizoen. Wij zijn benieuwd!

Beeld: netflix