Films & Series

Netflix deelt goed nieuws voor fans van Ginny & Georgia

Fans opgelet! De serie Ginny & Georgia krijgt officieel twee extra seizoenen. Dat maakt de cast bekend in een 'Get Ready With Me'-video op TikTok en Instagram. Natuurlijk hadden we het stiekem ook wel een beetje gehoopt, want seizoen twee een mega open einde. Maar we kunnen niet wachten tot we weer kunnen genieten van nieuwe afleveringen van onze favoriete serie.

Ginny & Georgia

De eerste twee seizoenen van Ginny & Georgia waren een groot succes. En fans konden niet wachten op een nieuw seizoen. In deze serie volgen we Ginny & Georgia, moeder en dochter, die na meerdere verhuizingen zijn aangekomen in New England. Hoewel Ginny nog maar een puber van 15 is, is ze vaak nog volwassener dan haar moeder Georgia. Georgia is weer naar haar geboortestad verhuist om een nieuw, normaal leven op te bouwen voor haar en haar twee kinderen. Dat normale leventje blijkt echter lastiger te zijn dan ze dacht, tot grote ergernis van Ginny. Binnenkort kunnen we weer genieten van al hun avonturen, want de serie Ginny & Georgia krijgt twee extra seizoenen. Yay!

Lees ook:
Bachelorette Sylvia Geersen geeft update over relatie met Joris

Twee extra seizoenen

Het derde en vierde seizoen van deze populaire serie zijn dus een feit. Dat laat de Ginny & Georgia cast weten in een video op TikTok en Instagram. Zo horen we dat we meer MANG, meer T-shirts voor Marcus en waarschijnlijk nog veel meer problemen voor Georgia voorbij zullen zien komen. Ze wordt namelijk gearresteerd aan het einde van seizoen twee, omdat ze de zieke man van Cynthia, Tom, heeft vermoord. Dat ze gearresteerd wordt is dan ook niet heel gek, maar het is Georgia en die vindt altijd wel weer een manier om zichzelf uit de nesten te helpen. Ook waren fans in shock dat Marcus, gespeeld door Felix Mallard, een accent heeft in de video. De acteur komt uit Australië en moet daarom zijn Amerikaanse accent ‘faken’. Dat lukt hem prima, want niemand had dit zien aankomen.

Het is nog niet duidelijk wanneer seizoen drie en vier zullen verschijnen op Netflix, maar we kunnen ieder geval niet wachten tot het zover is.

View post on Instagram
 
Beeld: Netflix: Ginny & Georgia