Lifestyle

Wil jij gin-tonic drinken en geld verdienen? Dit bedrijf zoekt betaalde gin testers!

gin-tonic

Dromen wij niet stiekem allemaal van een baan waar we elke dag met plezier naartoe kunnen? Zo schreven wij eerder over een baan waarbij je €800,- per dag verdient door pizza’s te eten. Of wat dacht je van Netflix kijken terwijl je op bed ligt? It’s a dream! Voor de volgende baan kan je nog steeds solliciteren, een ding: je moet een gin-tonic liefhebber zijn. Maar dat moet wel goed komen!

Drink gin en verdien geld!

Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch is het zo: je kan werken als een professionele gin-tester en zo je geld verdienen. Als jij regelmatig een lekkere gin-tonic voor jezelf maakt, dan is deze baan perfect voor jou!

King’s Hill

King’s Hill is een Schots gin-merk. Zij proberen altijd nieuwe combinaties en nieuwe drankjes te ontwikkelen. Dit kunnen ze natuurlijk niet in hun eentje. Ze hebben wel mensen nodig die de nieuwe ontwikkelingen gaan uittesten. “We zijn op zoek naar een gin-enthousiasteling met een passie voor alles wat botanisch is om een zomerse gin-stage aan te gaan”, deelt het bedrijf in de vacature. Klinkt veelbelovend!

Lees ook
Trommel je vriendinnen op: deze Flügel gin-tonic moeten jullie echt proberen

Een baan om van te dromen

Mocht je geïnteresseerd zijn in deze baan, dan moet je wel je koffers pakken. Je reist af naar de prachtige Pentland Hills. Deze heuvels bevinden zich ten zuidwesten van Edingburgh. Twijfel je omdat Schotland best een eind verderop ligt? Het bedrijf wil jou daarom graag in de watten leggen. Na het werk verblijf je in een prachtig groot sprookjeskasteel op steenworp afstand van je werk.

Je wil natuurlijk wel even weten wat je gaat verdienen voordat je aan het zware werk gaat beginnen ;). Je ontvangt maar liefst €580,- voor je diensten. En vergeet dat kasteel niet! We geven je één tip mee: don’t get to drunk! 

Bron: Fem-FemBeeld: Pinterest

Must reads 👀